Bambum Glass serisi: Camın Zerafeti

Limonata, meyve suyu, Osmanlı şerbeti gibi sunumlarda kullanabileceğiniz sebil formundaki cam ürünler, Bambum’la evlerimizde saray havası estiriyor.

Bambum Glass serisi: Camın Zerafeti

Bambum, Glass Serisi’nde yer alan ürünlerine yenilerini ekleyerek beş farklı, yeni sebil tasarımını tüketiciyle buluşturuyor. 

Eskiden saraylarda limonata, meyve suyu, Osmanlı şerbeti gibi sunumlarda kullanılan cam sebiller, iki yıl önce Bambum Glass Serisi ile hayatımıza girdi.  Bu sene beş farklı yeni tasarım ile hayat bulan cam sebiller şıklığı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Yaşam alanlarınız için şık ve kullanışlı bir alternatif olan cam sebiller, tasarımı ve zerafeti ile yazlık mekanlarınıza renk katacak. Bambum’un Dolmabahçe, Beylerbeyi, Topkapı ve Yıldız ürünlerinin ardından bu sene yepyeni tasarımları tüketiciyle buluşuyor. Yeni cam sebillerin isimleri ise şöyle; Feriye, Emirgan, Çırağan, Sadabad ve Hidiv.

Osmanlı motiflerinden ve saraylarımızdan ilham alınarak tasarlanan Bambum Glass sebil serisi sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Tamamen el yapımı olarak imal edilmiş, geniş ağız yapısı sayesinde elde yıkayabileceğiniz sebiller şık tasarımı ve zarif standı ile size ve sevdiklerinize kolay bir kullanım sunuyor.Dolmabahçe ve Çırağan saraylarına ek olarak inşa edilen Feriye Sarayları’ndan ilham alınarak tasarlanan Feriye Cam Sebil, 10 litrelik hacmi, cam üzerindeki şık işlemeleri ve kıvrımlı ferforje ayakları ile Feriye’nin hüzünlü zarafetinin salonunuzdaki temsilcisi olacak. Çıkarılabilir buz haznesi sayesinde meşrubatlarınızı her zaman arzu ettiğiniz serinlikte ikram edebileceksiniz. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda tarzınızı yansıtacak.

Emirgan Korusu’nun renkliliğini evinizde yaşamanız için tasarlanan Emirgan Cam Sebil, 10 litrelik hacmi ve ferforje ayaklarındaki zarif işlemeleriyle saray bahçelerinin evinizdeki temsilcisi olacak. Çıkarılabilir buz haznesi sayesinde meşrubatlarınızı her zaman arzu ettiğiniz serinlikte ikram edebileceksiniz. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda tarzınızı yansıtacak.Kuzey Afrika mimarisinin İstanbul’daki en şatafatlı temsilcilerinden biri olan Çırağan Sarayı’ndan ilham alınarak tasarlanan Çırağan Cam Sebil, kuvvetli hasır ayakları, zengin duruşu ve 10 litrelik hacmi ile evinize zenginlik katacak. Çıkarılabilir buz haznesi sayesinde meşrubatlarınızı her zaman arzu ettiğiniz serinlikte ikram edebileceksiniz. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda tarzınızı yansıtacak.

Eski İstanbul’un en önemli su kaynaklarının ve eğlence merkezlerinin ortasında olmasına rağmen birçok kez yıkılıp yeniden yapılan Sadabad Sarayı’nın ismini yaşatmak amacıyla tasarlanan Sadabad Cam Sebil, 5.5 litrelik hacmi ve pratik boyutları ile dilerseniz mutfağınızda, dilerseniz salonunuzda su ihtiyacınızı karşılayacak. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda tarzınızı yansıtacak. Art Nouveau akımının İstanbul’daki önde gelen temsilcilerinden biri olan Hidiv Kasrı’nın zarafetinden ilham alınarak tasarlanan Hidiv Cam Sebil, endamlı görünümü ve 10 litrelik hacmi ile salonunuzun başköşesine yerleşecek. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda şıklığınızı yansıtacak.Günümüzde bile maddi değer biçilememiş bir ihtişama sahip olan Topkapı Sarayı’ndan ilham alınarak tasarlanan Topkapı Cam Sebil, kibar görünümü ve 8.5 litrelik hacmi ile evinizi süsleyecek. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda şıklığınızı yansıtacak.

En zengin tasarımlı Osmanlı saraylarından biri olan Dolmabahçe Sarayı’ndan ilham alınarak tasarlanan Dolmabahçe Cam Sebil, ağırbaşlı duruşu ve 10 litrelik hacmi ile salonunuzun başköşesini hak ediyor. Çıkarılabilir buz haznesi sayesinde meşrubatlarınızı her zaman arzu ettiğiniz serinlikte ikram edebileceksiniz. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda şıklığınızı yansıtacak. Yıldız Sarayı’nın karmaşık mimarisi ve zarif süslemelerinden ilham alınarak tasarlanan Yıldız Cam Sebil, incelikle işlenmiş desenleri ve 10.3 litrelik hacmi ile evinizde zarafetinizin tamamlayıcısı olacak. Geniş ağız yapısı sayesinde elde kolayca yıkayabileceğiniz sebil, her türlü meşrubat ikramlarınızda şıklığınızı yansıtacak.


<< Önceki Haber Bambum Glass serisi: Camın Zerafeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER