Batışehir 2.etabını Ferhat Göçer konseriyle teslim etti

Batışehir ikinci etabının teslimlerini gerçekleştirdi.

Batışehir 2.etabını Ferhat Göçer konseriyle teslim etti

Brunch ve barbeküden tüm gün düzenlenen yarışma ve oyunlara kadar panayır tadında etap teslimini kutlayan Batışehirliler, sevilen sanatçı Ferhat Göçer’in unutulmaz konserini de takip etme fırsatı buldu.  

EgeYapıGroup tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü projesi Batışehir’de ikinci etabın teslimigerçekleştirildi. Tüm gün, şölen havasında düzenlenen etkinliklere katılan Batışehirliler, 7’den 70’e her yaşa hitap eden oyunlar ve yarışmalarda doyasıya eğlendi. Aynı zamanda yeni komşularıyla tanışma fırsatı da yakalayan ev sahipleri; teslim töreni  için özel olarak hazırlanan brunch ve barbekü ile lezzet dolu dakikalar geçirdi.

Katılımcılar, yapılan tavla turnuvası, canlı langırt, havuzda bot yarışması,dev jenga, şut becerisi ve çocuklar için şişme oyunlar gibi etkinliklerle aileleriyle birlikte keyifli bir haftasonu geçirdi.  Etap teslim törenine katılan Batışehirliler yeni evlerine kavuştukları gün, sevilen sanatçı Ferhat Göçer’in gerçekleştirdiği muhteşem bir konsere de katıldı. Sevilen sanatçı, zengin repertuarından gece boyunca seslendirdiği şarkılar ile ev sahiplerinin kulaklarının pasını sildi.

<< Önceki Haber Batışehir 2.etabını Ferhat Göçer konseriyle teslim etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER