Divan Grubu'ndan Cizre'ye otel projesi

Divan Grubu, Şırnak’ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği otel projesiyle büyümeye devam ediyor.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye otel projesi

2017 yılı ortalarında bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülüyor.

Divan Grubu, yeni otelini Şırnak’ın Cizre ilçesinde açmaya hazırlanıyor. Yatırımını LİMÇAĞ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi’nin üstlendiği otelin işletmesini de Divan Grubu üstleniyor. 2017 yılı ortalarında tamamlanması öngörülen Divan Express Cizre’nin, 127 odalı bir iş oteli olması hedefleniyor. Toplam 18 milyon dolara mal olması planlanan otel, şehir merkezine 2 km. mesafedeki Konak Mahallesi’nde konumlanıyor. 

Divan Express Cizre, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na 14 km., Otobüs Terminaline 2 km. ve Habur Sınır Kapısı’na 45 km. uzaklıkta bulunuyor.  Divan Grubu yöneticilerinin yanı sıra LİMÇAĞ Turizm yöneticileri Süleyman Çağlı ve Mehmet Sansak; otelin Cizre için çok önemli bir yatırım olacağını belirtirken, bir zincir otelin tüm konforunu ve kusursuz hizmet anlayışını ilçeleri ile buluşturmanın heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Süleyman Çağlı “Öncelikle, bu projenin gerçekleşmesi için bizleri teşvik edenMustafa Koç ve Divan Grubu yöneticilerine teşekkür ederiz. İnanıyoruz ki bu proje Cizremize yapılacak diğer yatırımların habercisi olacaktır. Şerafettin Elçi Havaalanı’nın açılmasıyla ulaşım konusunda sıkıntısı kalmayan Cizre, Divan Express Otelin açılmasıyla konaklama konusundaki  problemini de büyük ölçüde gidermiş olacaktır. Divan markasının Cizremize renk getireceğine ve diğer yatırımcılara güven vereceğine inanıyorum.” dedi.

<< Önceki Haber Divan Grubu'ndan Cizre'ye otel projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER