Emine Gönüllü'nün tasarımları Egeboyu'nda

EgeBoyu,seramik tasarımcısı Emine Gönüllü’nün tasarladığı seramiklerle hayat buldu.

Emine Gönüllü'nün tasarımları Egeboyu'nda

EgeBoyu, Gönüllü’nün çalışmalarıyla birlikte Egeli renklerine yeni bir renk daha kattı. Ege’ye özgü bitkiler ve deniz temasının işlendiği panolar bina girişlerini süslüyor.  

Ege’ye özgü peyzajla tasarlanan EgeBoyu’nda, seramik sanatçısıEmine Gönüllü’nünEge’ye özgü bitkiler ve deniz teması ile işlediği panolar bina girişlerini süsledi. Gönüllü, “Bu proje, kırık seramiklerle anıtsal boyutlarda pano yapılması projesidir. Seranit firmasının bize sunduğu malzemeyi renk ve zemin açısından en verimli şekilde kullanmaya çalıştım. Yaratmış olduğumuz çalışmanın projeye sanatsal bir değer kattığını görmek beni heyecanlandırdı.” dedi.  

Ege’nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detay EgeBoyu’nda. Lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege bitki örtüsünün İstanbul’da yaşayabilen güzellikleri projede hayat buluyor.Cunda meydanındaki güneş saati,  Foça’nın simgesi fok heykelive Alaçatı’daki Surf heykeli gibi Ege’nin simgesi objeler Ege’nin renkli güzelliğini taşıyor. 

Ege’ye özgü tatları ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz dükkanlarıyla Ege Çarşı’da keyifli alışverişler sizleri bekliyor. BurgerKing, Migros, StarbucksCoffee, Niyazibey, Turkcell İletişim Merkezi, Kentsel 2. El Gayrimenkul Danışmanlığı, Fitness&Welness Center,  Bay ve Bayan Kuaförü, Pastane, Kuru temizleme, Oto Yıkama, çok yakında EgeBoyu’nda hizmet verecek.

EgeBoyusosyal donatıları arasında; 1020 metre uzunluğundaki bisiklet yolu, koşu ve yürüyüş parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası ve Yoga &Pilates Meydanı bulunuyor. Projede çocukların keyifli ve mutlu vakit geçirmesi için de labirent bahçeleri, meyve bahçeleri ve bisiklet parkuru gibi oyun ve aktivite alanları bulunuyor. 300’den fazla dairenin teslim edildiği Egeboyu’nda yaşam başlarken, yeni satışa sunulan dairelerin satışları da devam ediyor. 

EgeBoyu, Sancaktepe’de, TEM otoyoluna 1 km, Şile otoyoluna 3 km, Sabiha Gökçen havaalanına ise 12 km mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Bir yıl sonra tamamlanacak Sancaktepemetrosuyla Üsküdar – Sancaktepe arası mesafe 24 dakikaya inecek. EgeBoyu, yapılması planlanan 4000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin de yanı başında yer alıyor. 



<< Önceki Haber Emine Gönüllü'nün tasarımları Egeboyu'nda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER