Esbahçe-Espark konakları 250 bin tl taşıyor

Ata Grup’un hayata geçirdiği Es Bahçe - Es Park Konakları, 3+1 daireler kat planlarına ve cephelerine göre, 250 - 280 bin TL arasında satışa sunuluyor.

Esbahçe-Espark konakları 250 bin tl taşıyor

Es Bahçe - Es Park Konakları’nda daireler, lansmana  özel %5 indirim kampanyası ile satışta. 

Ata Grup’un hayata geçirdiği Esbahçe - Espark Konakları,Esenyurt’ta ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir yaşam vaad ediyor. Ata Grup’un, Esenyurt’ta  11.500 metrekare alan üzerinde inşaatına başladığı Es Bahçe  - Es Park  Konakları, 184 özel konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı proje,Esenyurt’ta aile yaşamını özleyenler için nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunuyor. Bölgenin çekim merkezi Yeşilyurt mahallesindeEsenyurt Devlet Hastanesi’nin tam karşısında yer alan Es Bahçe ve Es Park Konakları, Yeşilkentgüzergahı üzerinde yer almaktadır. Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan projede konutların yanı sıra, yatırım yapmak isteyenler için ticari alanlar da satışa sunuluyor. 

Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek, bölgenin en eski yatırımcılarından olduklarını belirterek “Escity, Eslife, Escenter inşaat projelerini  yaptık. Şimdi ise Esenyurt’un en çok ihtiyacı olan nitelikli, geniş aile yaşamına uygun Es Bahçe - Es Park Konaklarını hayata geçiriyoruz. Projemizi bölgede yaşayan insanların modern konut ihtiyaçlarını ön planda tutarak geliştirdik. Kendi öz kaynaklarımızla 30 milyon TL yatırımla gerçekleştirdiğimiz yeni konut projemizi, 15 ay gibi çok kısa bir sürede  teslimatını  gerçekleştirip, satmayı hedefliyoruz. Eylül ayında dairelerin yüzde 30’nu satmayı planlıyoruz” dedi. 

Aytek,  projenin yüksek katlı olmamasına, daire sayısının daha az olmasına ve projenin tamamının 3+1 olmasına dikkat ettiklerini belirtti. Aytek, “Geniş m2’ye sahip yaşam alanlarında  aile yaşantısına ve komşuluk ilişkilerine önem vererek projeyi tasarladık” dedi.Esenyurt’da  yapımınabaşlanan Esbahçe - Espark Konakları, 11 ve 12 katlı 4 ayrı bloktan oluşuyor. Es Bahçe’de yer alan 2 blokta toplam 88 daire, Projenin diğer etabı olan Es Park Konakları’nda ise 96 daire bulunuyor. Es Bahçe - Es Park Konakları’nda 184 konutun yanı sıra, Bloklar arasında geniş mesafenin bulunduğu alan site sakinleri için huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı olarak tasarlanmış. 

Sitenin sosyal alanında; çocuk oyun alanları, botanik havuzu, yürüyüş parkurları, kamelya, kapalı otopark, kameralı sistem 24 saat kameralı sistem güvenlik ve spor salonun yer aldığı etapta daireler 125 m2’dir.Ticari alanlar farklı metrekarelerde tasarlanmış: Bölgenin aynı zamanda bir ticaret merkezi olması nedeniyle 40 farklı tipte ticari alan da satışa sunuluyor. Projede alternatif olarak farklı farklı tasarlanan dükkanların  metrekaresi  32 ile 350 m2 metrekare arasında değişiyor. 


<< Önceki Haber Esbahçe-Espark konakları 250 bin tl taşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER