Evimiz Kocaeli'de kampanyada son gün 20 Kasım

Evimiz Kocaeli projesindeteslime 9 ay kala başlatılan kampanyada yatırımcılara, yüzde 0.79 sabit faizli kredi olanağı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'de kampanyada son gün 20 Kasım

20 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyada , projeden daire alan her yatırımcıya iPhone 6 Plus cep telefonu hediye edilecek.

Evimiz Kocaeli projesinde teslime  9 ay kala başlatılan kampanyada  yatırımcılara, yüzde 0.79 sabit faizli kredi  olanağı sunuluyor. 20 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyada , projeden daire alan her yatırımcıya  iPhone 6 Plus cep telefonu hediye edilecek.Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Başiskele’de hayata geçirdikleri  936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin çok büyük ve  ayrıcalıklı bir yaşam alanı olacağını söyledi. Mimarisi ve lokasyonu nedeniyle, yatırımcısına ister yatırımlık isterse de oturumluk olsun önemli  oranda kazandırdığını dile getiren Mert Pekdemir, projenin tamamlanmasına  az bir süre kaldığını söyledi.

Projenin yüzde 75’inin satışının tamamlandığını kaydeden Pekdemir, kalan daireler için yatırımcılara ödeme kolaylığı  sunan  yeni  kampanyanın 20 Kasımtarihinde sona ereceğini  kaydetti.Faiz oranı düşük, hediye değeri yüksek olan  bir kampanya başlattıklarınıanımsatan Pekdemir, evsahibi olmak isteyenlere ulaşılabilir rakam ve ödeme koşulları  sunduklarını dile getirdi.

936 konuttan oluşan Evimiz Kocaeli projesinde,  teslimlerin  Temmuz2015’teyapılması hedefleniyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan projede daire fiyatları şöyle:  2+1 daireler112 bin lira, 3+1 daire 152 bin liradan, 4+1 daireler ise, 246 bin liradan yatırımcılara ulaşıyor. Zengin sosyal donatı ve peyzaj  düzenlemesine  sahip olan proje, yatırımcılarına kent merkezine yakın ancak kent gürültü ve karmaşasından uzak  bir yaşam alanı vaad ediyor.

EVİMİZ  KOCAELİ  İLETİŞİM: 0 262 323 70 00


<< Önceki Haber Evimiz Kocaeli'de kampanyada son gün 20 Kasım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER