Ferrari ekibi: Crowne plaza İstanbul Asıa'da konaklayacak

Ferrari Racing Days,kapsamında 24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta yapılacak etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklama için Crowne Plaza İstanbul Asia’yı tercih etti.

Ferrari ekibi: Crowne plaza İstanbul Asıa'da konaklayacak

Ferrari, kendi markasından oluşan etkinlik için ilk defa ülkemize geliyor. En hızlı arabaların, birbirinden heyecanlı gösteriler yapacağı etkinlikte görev alan 50 kişilik Ferrari ekibi, bir hafta boyunca Crowne Plaza İstanbul Asia’da kalacak.Crowne Plaza İstanbul Asia Müdürü Kudret Bülbül,bir yılda ortalama,  120 bin kişiyi misafir ettiklerini ve önemli dünya şirketleri tarafından  tercih edilmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Bülbül; “Crown Plaza Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve İstanbul Park’a çok yakın,alışveriş ve yaşam merkezi Viapot’un içindekonumlanıyor.Servis kalitemiz uluslararası standartlarda olmasaydı, Ferrari takımı ikinci kez Crowne Plaza İstanbul Asia’yıseçmezdi” dedi.Ferrari tutkunlarına güzel ve heyecanlı anlar yaşatacak olan etkinlik, 24 -26 Ekim arasında İstanbul  Park’ta  yapılacak.

Etkinliktehız tutkunları3 günlük programda;FXX ve 599XX serilerinin pist etkinliği, pist etkinliği olan CorseClienti, güncel Formula 1 Ferrari aracının sürüşü, Ferrari sahiplerinin yüzlerce Ferrari spor araç ile pist sürüşleri ile izleyicilerheyecanlı şovları seyretme şansı bulacak.


<< Önceki Haber Ferrari ekibi: Crowne plaza İstanbul Asıa'da konaklayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER