Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor

Gökdeniz Kartal projesi, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 70 milyon TL yatırım bütçesi ile Kartal’da inşa ediliyor.

Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor

Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede daireler;  332 bin TL ila 831 bin TL arasında değişen fiyatlardan oluşuyor.

Gökdeniz Kartal projesi, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 70 milyon TL yatırım bütçesi ile Kartal’da inşa ediliyor.Mimarisi Ömer Çamoğlu’na ait proje,  204 konuttan oluşuyor.26 katlı 2 bloktan oluşan Gökdeniz Kartal projesinde dairelerin  Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.Adalar manzarasına hakim konumu ve merkezi lokasyonuile  yatırımcıların ilgisini çeken Gökdeniz Kartal, sunduğu esnek ödeme koşulları ile  bulunduğu  bölgede fark yaratıyor.Kartal’da,Esentepe Mahallesi’ndekonumlanan Gökdeniz  Kartal projesi,kullanıcılarına ferah, konforlu ve  adalar manzaralı bir yaşam alanı sunuyor. 

Projede mimari kalite kadar sosyaldonatı alanları ve peyzaj düzenlemesine   büyük önem veriliyor. Her daireye bir adet  kapalı otopark verilen  proje donatıları arasında; tenis, basketbol,  yaz bahçesi, yarı olimpik havuz, çocuk parkı, yürüyüş parkuru,  fitness,  sauna ve  çocuk havuzu mevcut.Yatırımcılara her yönüyle cazip bir yaşam alanı sunulan projede, daireler  332 bin TL ila 831 bin TL arasında değişen fiyatlardan oluşuyor.

4 farklı ödeme planından oluşan esnek ödeme koşulları  şöyle:  Kampanya 1:Yüzde 50 peşin, yüzde 50 için 48 ay sıfır faiz.Kampanya 2: Yüzde 40 peşin, yüzde 60 teslimde banka kredisi.Kampanya 3: Yüzde 4 indirim, yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde, yüzde 75 banka kredisi ve Kampanya 4: Yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi.E5, sahil yolu,  Metro, sinema ve kültür merkezi, deniz otobüsü, marina, adliye ve hastanelereyürüme   mesafesinde konumlanan proje, Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne  ise,20 dakika mesafede bulunuyor.


<< Önceki Haber Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER