Kilia konakları ikinci etabın inşasına başladı

İMSA İnşaat tarafından Şile’de inşa edilenKilia Konakları projesi, konumu ve sunduğu ayrıcalıkları ile huzurlu ve sakin bir yaşam alanı sunuyor.

Kilia konakları ikinci etabın inşasına başladı

2. Etap inşanın başladığı projenin konumlandığı  Şile,  yatırım değeri  her geçen gün artan önemli bir bölge.

Ekşioğlu Group bünyesinde olanİMSA İnşaat tarafından Şile’de  inşa edilen Kilia Konakları projesi, konumu ve sunduğu ayrıcalıkları ile  huzurlu ve sakin bir yaşam alanı sunuyor. Kilia projesi,  Şile’nin ilk markalı ve içerisinde  bölgenin   ilk AVM yer alan konut projesi olma özelliğine sahip. 100 milyon dolarlık  yatırım bedeli  ile 83 bin m2’lik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen  proje,  kullanıcılarına 4 mevsim  keyifli ve lüks bir yaşam sunuyor. 2. Etap inşanın başladığı projenin konumlandığı  Şile,  yatırım değeri  her geçen gün artan önemli bir bölge.
Konum olarak  da,Karadeniz sahil yolu, 3. köprüye bağlantı yollarının  Şile’den geçmesinin yanısıra  Kilia Konakları projesi, limana yalnızca  600 metre mesafede.Proje, 104  tanetripleks konaktan  meydana geliyor. 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan KiliaKonakları  2. etabında 52 Konak mevcut.3 ayrı tipte tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları’nda; A tipi ikiz villalardan brüt 300 m2’den 80 tane, B tipi müstakil villalardan brüt  350 m2’den  14 tane ve  C tipi müstakil villalardan brüt 500 m2’den  10 tane konak bulunuyor.
Kilia Konakları projesinde; A tipi konaklar  650 bin dolar,  B tipi konaklar  850 bin dolar ve C tipi konaklar ise, 2 milyon dolardan başlayan rakamlardan yatırımcılara sunuluyor.  Projenin,  yüzde 70’i yeşil alana ayrılırken mevcut  sosyal donatılar arasında; otoparklar, kreş, rekreasyon alanları, Kilia Park AVM, 4 adet yarı olimpik havuz,sosyal tesisler, 2 adet açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu yer alıyor.


<< Önceki Haber Kilia konakları ikinci etabın inşasına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER