Mai Residence taksitleri 12 ay ödeniyor

Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine yerleşebiliyor.

Mai Residence taksitleri 12 ay ödeniyor

İstWest ve iTower gibi sembol projeleri İstanbul’a kazandıran FerYapı, şimdi de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatını sunuyor.

FerYapı,  kira öder gibi ev sahibi olma fırsatını sunuyor. FerYapı,Mai Residence’da‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay 0,70 faiz oranı ile sunuyor. Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine yerleşebiliyor. Böylece FerYapı’lılartoplu ödemelerini de kredi taksitlerini de evlerine taşındıktan sonra yapma avantajından faydalanıyorlar.

 Mai Residence’da tüm konut tipleri için geçerli olan bu kampanya 31 Ekim 2014’te sona erecek. İki bloktan oluşan Mai Residence’da birinci blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim edilecek. Anadolu yakası metrosunda,  Kartal durağına yürüyerek 10 dakika mesafede olan Mai Resindence’daFerYapı’nın müşterilerine sunduğu bir diğer kolaylık ise verimli metrekare çözümleri ile planlanmış 2+1 dairelerde 2 bin 800 TL’den başlayan kredi taksitleri ve yüzde 1 KDV avantajı.

Esnek ödeme modellerinin sunulduğu kampanyada peşinatın yanı sıra ara ödemenin ötelendiği modeller de var. Mai Residence sakinleri, evlerinde adalar manzarasının keyfini çıkarırken, bir FerYapı klasiği olan geniş alanlı sosyal aktivite alanlarından da faydalanabilecek.E5’in deniz tarafında yer alan Mai Residence’da zengin sosyal imkânlar sizleri beklerken, BackUpConcierge ile de her türlü ihtiyacınız karşılanacak. Üstelik her dairede bulunan balkonlarıyla muhteşem adalar ve deniz manzarası keyfi sizleri bekliyor.


<< Önceki Haber Mai Residence taksitleri 12 ay ödeniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER