Porselen karo: zemin kaplamalarında yeni trend

Porselen karolar, kullanıldıkları her tür mekana şıklık, kalite ve dinamizm kazandırıyor.

Porselen karo: zemin kaplamalarında yeni trend

Projelerde, mimarlar ve iç mimarlar tarafından tercih edilen Porselen Karo, renk ve desen çeşitliliği, estetik görünümü, dayanıklılığı ve ekonomik kullanımıyla zemin kaplamalarında yeni bir trend  oldu.

Porselen karolar, kullanıldıkları her tür mekana şıklık, kalite ve dinamizm kazandırıyor. Projelerde, mimarlar ve iç mimarlar tarafından tercih edilen Porselen Karo, renk ve desen çeşitliliği, estetik görünümü, dayanıklılığı ve ekonomik kullanımıyla zemin kaplamalarında yeni bir trend  oldu. Kırılmaya, eğilmeye, aşınmaya ve  leke tutmaya  dirençli olan Porselen karolar,  aynı zamanda güneş ışığından etkilenmiyor, bakterileri bünyesinde barındırmıyor ve kolay temizleniyor.

Porselen Karolar: Leke Tutmuyor  Ve Kaydırmıyor

Porselen karoları ayrıcalıklı yapan yönlerden biri de yüksek sıcaklıkta pişirildiğinden su emmemesi, her tür iklim özelliklerinde gerek  iç gerekse dış mekanlarda kullanılabilmesi. Zemin kaplamalarında trend plan Porselen karolar, özellikle alışveriş merkezi, mağaza, restoran, otel ve iş merkezi gibi yoğun kullanım trafiğinin olduğu  mekanlarda tercih ediliyor.Kullanım alanı veya talebe göre mat, parlak ve doğal taş yüzeylerde üretilen “porselen karolar”, antislip (kaydırmazlık) özelliğiyle  büyük ilgi görüyor.

Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) ve Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, porselen karonun inşaat ve gayrimenkul sektöründe yoğun kullanımı nedeniyle, doğal taşın rekabet gücünü zorladığına dikkat çekiyor.Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, porselen karoların konutlarda iç mekan duvar kaplaması olarak da tercih edildiğine vurgu yaptı.




<< Önceki Haber Porselen karo: zemin kaplamalarında yeni trend Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER