Premier kampüs ofis 2.etap satışta

Premier Kampüs Ofis projesinde 2.etap satışlara 36 ay sabit kur avantajıyla başlandı.

Premier kampüs ofis 2.etap satışta

Konumu ve olanakları sayesinde avantajlı bir lokasyona sahip Premier  Kampüs Ofis projesinde, ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor ve peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Premier  KampüsOfis projesinde 2.etap  satışlara 36 ay sabit kur avantajıyla başlandı. Konumu ve olanakları sayesinde avantajlı bir lokasyona sahip olan proje, 36 ay sabit kur uygulamasıyla yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Akıllı ev teknolojisiyle donatılan proje, sahip olduğu sosyal donatıları ile fark yaratıyor. Sadabad korusunayakınında konumlananPremier  Kampüs Ofis projesi,yatırımcılarına doğanın yanı başında huzurlu  bir yaşam sunuyor.

Premier Kampüs Ofis Fiyatları

Premier KampüsOfisprojesi, birleştirilebilir modüller  uygulaması sayesinde  yatırımcısına; 40 ila 300 m2 arası küçük ofis, 300 ila 800 veya 1.000 m2  arasında değişen büyüklüklere sahip orta boy ofis olanağı sağlıyor. Premier  Kampüs Ofis projesinde, ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor ve peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ortak toplantı odaları, cep sineması, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası, seminer odaları, parti odası, arşiv odası, server odası,toplantı odaları, her yerde wi-fi gibi  ayrıcalıklı uygulamalar bulunanPremier  Kampüs  Ofis projesinde, yatırımcılara küçük ofislerde  dahi  holding konforu  sunuyor.

Özellikle küçük ofislerde başlayıp, zamanla büyümeyi düşünenler açısından cazip olanaklar barındıran “Premier  Kampüs Ofis”  projesi,  ofis sahiplerine masa sandalye gibi her türlü ofis ihtiyacının kiralanması konusunda da hizmet veriyor.Projede ayrıca, 25 ila 1500 m2  arasında değişen büyüklüğe sahip mağaza  ve restoran birimleri, 6 bin m2 büyüklüğünde  Kampüs Meydan’da, banka şubeleri, showroomlar  ile Kampüs Bahçe biriminde ise,  Fit Stop ve Break Room gibi sosyal aktivite alanları ofis hayatına renklendirip hareketleniyor.


<< Önceki Haber Premier kampüs ofis 2.etap satışta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER