RADISSON BLU HOTEL Kayseri'de

Artaş Grubu’nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen RadissonBlu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi.

RADISSON BLU HOTEL Kayseri'de

Şehrin en gözde oteli olarak öne çıkan RadissonBlu Hotel 50 milyon Dolar’lık yatırımla hayata geçirildi.

Artaş Grubu, faaliyet gösterdiği AVM ve turizm alanlarındaki yatırımlarına devam ediyor.Artaş Grubu’nun iştiraki olarak faaliyet gösteren Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri’ye RadissonBlu Hotel ile büyük bir yatırım yaptı.Şimdiden şehrin en gözde oteli olarak öne çıkan RadissonBlu Hotel 50 milyon Dolar’lık yatırımla hayata geçirildi.30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen muhteşem bir düğün ile kapılarını açan RadissonBlu Hotel, şehre otelcilik anlamında birçok ilki getiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Ufuktaki Şehir Kayseri” projesi kapsamında şehri; sanayi, ticaret, turizm, sağlık, spor, eğitim ve kültür sanat gibi alanlarda cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor. 275 milyon Euro’luk bütçeye sahip proje kapsamında yer alan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi ile Kayseri, dünya turizmin de yeri daha da büyüyecek. Şehrin en gözde otel projesi olarak nitelendirilen Rezidor Hotel Group, bünyesinde bulundurduğu 1.500 metrekarelik sağlık, spor ve SPA alanı ile şehrin en büyük sağlık kulübünü bünyesinde barındırıyor.

Artaş Grubu iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Kayseri, Anadolu’nun en hızlı gelişen şehirleri arasında yer alıyor. Şehirdeki üniversiteler, sanayi tesisleri, spor ve turizm imkanlarıyla ve tarihi alanlarıyla bölgedeki hareketliliği ve yatırımların payını her geçen gün artırıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Ufuktaki Şehir Kayseri” projesiyle birlikte şehrin geleceğine inanıyoruz. Bu noktada biz de Kayseri’ye yatırım yapmaktan ve bu projenin bir destekçisi olmaktan da büyük keyif alıyoruz. Şehirdeki en yeni yatırımımız RadissonBlu Hotel ile Kayseri’ye birçok ilki getirdik.” dedi.
Kayseri’nin en yüksek binası olarak da öne çıkan RadissonBlu Hotel, çevreye duyarlı bir yapıda, yeşil bina konseptinde hayata geçirildi. Otel, enerji tasarruflu donatılarıyla Kayseri’de örnek niteliğinde bir proje olma özelliği taşıyor. Kayseri’nin en yüksek ve en modern binası olarak öne çıkan RadissonBlu Hotel, restoranı, balo ve konferans salonlarıyla şehrin ilklerini barındırıyor. Mimarisi ve donatılarıyla şehrin en modern otel projesi olan RadissonBlu Hotel 20 kattan oluşuyor. 244 oda ve 8 toplantı salonunun yer aldığı projede 2 restoran bulunuyor. Panaromik şehir manzarasına ve Erciyes Dağı’na hakim çatı katında lüks bir restoran – lounge alanının oluşturulacağı otel, konuklarına Türk hamamı, sauna, çeşitli terapi odaları, fitness merkezi ve yüzme havuzu içeren sağlık kulübünden yararlanma imkanı sağlıyor.

800 metrekarelik bir balo salonu içeren otelde toplam 600 metrekarelik 7 toplantı salonu bulunuyor.Mimar Sinan’dan ve Selçuklu mimarisinden izler taşıyan RadissonBlu Hotel, Kayseri’nin yüksek binası olma özelliğine de sahip.Dünyanın en büyük otel işletmelerinden olan Rezidor Hotel Group ile lisans anlaşması yapan Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri’nin merkezinde konumlandırdığı oteliyle şehre değer kazandırıyor. İnşaat, perakende ve turizm sektörlerinde başarılı projelere imza atan Artaş Grubu, bünyesinde bulunan Best Western Plus ThePresident Hotel ve Best Western CitadelHotel’den sonra Kayseri’de inşa ettiği RadissonBluHotel’i de ekledi.Artaş Grubu’nun bünyesindeki her iki otel de 2010 ve 2011 yıllarında BW Uluslararası Oteller Zinciri’nin 4 bin oteli arasında “Global Kalite Ödülü”ne layık görülmüştü.




<< Önceki Haber RADISSON BLU HOTEL Kayseri'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER