Terra Çarşı'da dükkan fiyatı 155 bin TL!

Kent Art İnşaat tarafından inşa edilen Terra Karma projesinde yer alan Terra Çarşıdaki, ticari birimler köşe başında konumlanmaları nedeniyle, yatırımcılarına yüksek kazanç sunuyor.

Terra Çarşı'da dükkan fiyatı 155 bin TL!

Terra Karma projesinde, teslim tarihi Ocak 2016 olarak  planlanan dükkanların fiyatı  155 bin liradan başlıyor.

Kent Art İnşaat  tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilenTerra Karma projesi, İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında modern yaşama dair her ayrıntıya sahip olarak konumlanıyor. Terra Karma projesinde yer alan Terra Çarşıda bulunan ticari birimler köşe başında konumlanmaları nedeniyle, yatırımcılarınayüksek kazanç  sunuyor.

Terra Karma 210 Residence’tan Oluşuyor!

Terra Karma projesi,  farklı büyüklükte 210 residence konuttan oluşuyor. Akıllı  ev teknolojisine  sahip Terra Karma projesi; Terra Ofisleri ve köşe dükkanları ile alışveriş ve eğlence merkezi olarak tasarlanan Terra Çarşı sayesinde  Anadolu Yakası’nın yeni  cazibe merkezi olmaya aday.Bütün dükkanların, köşe dükkan olarak konumlandığı Terra Karma projesinde  ticari üniteler,  brüt 27 m2’den başlıyor. 

Teslim tarihi Ocak 2016 olarak  planlanan dükkanlar yatırımcılara  155 bin liradan başlıyor. Yatırımcılara 40 ay vade olanağı sağlayan Terra Karma projesinde, dükkanlar  2 bin 400 liradan  başlayan taksit  fırsatı sunuyor.Konut, çarşı ve ofisten  oluşan  karma kullanım mimarisine sahip Terra Karma projesi;  kat ve teras bahçeleri, alışveriş konforu ile eşsiz bir iş, yaşam ve alışveriş merkezi sunuyor.


<< Önceki Haber Terra Çarşı'da dükkan fiyatı 155 bin TL! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER