Venedik İstanbul'a geldi

Viaport Venezia projesinin, İtalyan saraylarından esinlenerek tasarlanan Venedik Sarayları etabı satışa çıktı.

Venedik İstanbul'a geldi

Via Properties - Gürsoy yatırım ortaklığının İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa ettiği Viaport Venezia ile projenin  ikinci etabı olan Venedik Sarayları’na yönelik ilgi artarak devam ediyor. 82 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan proje, toplam 2200 nitelikli konut, dört yıldızlı Otel, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin metrekare ofis alanlarından oluşuyor. Yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk 5 projesinden biri olan Viaport  Venezia, KİPTAŞ ile hasılat paylaşımı modeli ile Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje, toplam 2.200 konut, dört yıldızlı Otel, 70 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip AVM ve 50 bin m2 ofis  alanından  oluşuyor.

Viaport Venezia’nın yeni etabı Venedik Sarayları;  lüks ve ihtişamın mükemmel bir karışımından oluşuyor. Birçok seçeneğin bir arada sunulduğu saraylarda otururken,  isterseniz ofisinize  bir iki adım uzakta olacaksınız. Venezia’da  alış verişinizi ise, tıpkı Venedik sokaklarındaki gibi  kanallarında gondolların gezdiği muhteşem bir avm’de yapabileceksiniz. Viaport Venezia’nın yeni etabı olan Venedik Sarayları 1+1’den 3+1’e kadar çok çeşitli seçeneğin bulunduğu toplam 850 dairede size benzeri olmayan bir saray lüksü sunuyor. Projede, lüks ile konforu bir arada sunan 1+1, 2+1, 3+1 ve4+1 olmak üzere 62 ile 244 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut.

Projenin ortaya çıkış öyküsünü  anlatan Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Bu projenin ortaya çıkış öyküsü aslında bir hayli ilginç. Bir Amerika seyahatinde kaldığım Venezia  Oteli ile beraber Venedik konseptiyle tanıştım. Sonrasında ise, Venedik seyahati yapmam bu şehrin konseptini  İstanbul’a taşımaya karar vermeme sebep oldu. Karma bir projenin içerisine bir de Venedik stili koymamız, kısa sürede konut alıcılarını da cezbetti ve İstanbul’a bir değer kazandırdı. İstanbul’a Venedik konseptini taşıma fikrinin ne kadar doğru olduğunu yatırımcı ilgisinden de anlayabiliyoruz. Projemizin toplamda yüzde 85’i satıldı. Bu oranın yüzde 20’si ise yabancı müşterilerden oluşuyor. Mart ayında Venezia’nın ofis etabını satışa çıkarmayı planlıyoruz. Ofislerimiz de projede olduğu gibi İtalyan mimarisinin esintisiyle tasarlanacak.”  Diye konuştu. Venedik Sarayları  projesi,  yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun talep görerek;  İstanbul için ne kadar doğru bir proje olduğunu gösteriyor. 

Viaport Venezia’da, Venedik’te olduğu gibi dar tarihi sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alıyor. Alışveriş merkezinde yaklaşık 200 mağaza yer alacak ve bir kısmı kapalı olan bu alanda oluşturulacak yapay gökyüzü sayesinde kendinizi açık havada geziyormuş gibi hissedeceksiniz. Dünyaca ünlü markalar ve restoranlardan oluşan, kanallarında Venedik’in simgesi gondolların dolaştığı, çok şık bir avm’ye sahip,yatay bir mimari içinde konumlanan büyük teraslı dairelerde keyifli bir yaşam sizleri bekliyor. İtalyan restoranlarından grosmarketlere, sinemalardan birçok ünlü markaya kadar her şey elinizin altında olacak. Projede, dairelerin içinde kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf. Zeminlerde lamine parkenin kullanıldığı projede, ankastre ürünler de dahil olacak. İtalyan mimarisi ve estetiği ise dairenin içindeki her noktada kendini hissettiriyor. 
Viaport Venezia ile Venedik Sarayları’nda konut edinenler; kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları gibi sosyal imkanlardan faydalanabilecek.  Projedeki tüm otopark alanları yer altında kapalı alanlarda inşa edildi. Böylece proje üzerindeki tüm alanlar sosyal donatılar için kullanılıyor. Bulunduğu lokasyon ile dikkat çeken Viaport  Venezia, TEM’in hemen yanında, Eski Edirne asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanıyor.

Satış ofisi : 444 8 842 www.venediksaraylari.com



<< Önceki Haber Venedik İstanbul'a geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER