Viaport Venezia AVM'de kiralamalar başladı

ViaProperties - Gürsoy ortaklığında ViaportVenezia projesinde sona gelindi.

Viaport Venezia AVM'de kiralamalar başladı

Ofislerin yüzde 60’ının, konutların ise, yüzde 90’ının satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM’de  180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı.

Viaport, Vialand gibi Türkiye’nin en iddialı projelerine imza atan Viaport, Venezia projesi ile perakende sektörü ve iş dünyasını bir araya getiriyor. Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan ViaportVenezia, yaşam merkezi olarak hayata geçiriliyor. Venedik sarayları, Venedik ofisleri ve meydanları ile Venedik’i İstanbul’a taşıyacak olan ViaportVenezia, 3 gece 4 gün değil ömür boyu Venedik’te yaşam, iş ve alışveriş keyfini sunuyor. Nisan ayında açılışı yapılacak olan ve yarı açık kapalı olarak tasarlanan alışveriş merkezi ile İstanbul’da ses getirecek olan ViaportVenezia’da kiralamalar başladı. 

Büyük markaların şimdiden markajı altına giren Venezia, marka karması ile de İstanbullulara doyasıya alışveriş ve sosyalleşme keyfi sunacak. ViaportVenezia’ya yılda 20 milyon ziyaretçi gelmesini öngördüklerini belirten ViaportVenezia Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, “Yarı açık yarı kapalı olarak tasarlanan AVM’mizin kapalı kısmında, yapay gökyüzü kullanılarak, misafirlerimize açık havada geziyormuş hissi yaşatacağız. İtalyan restoranlar, sinemalar ve birçok ünlü markalar bu alışveriş merkezinin içinde yer alacak. Nisan ayında kapılarımızı açmak için gün saymaya başladık” diye konuştu. 

ViaportVenezia projesinin satışa çıktığı günden itibaren yatırımcısına yüzde 120 prim kazandırdığını kaydeden ViaportVenezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Projemize direkt bağlantı alacak Mahmutbey-Mecidiyeköy metro inşaatının başlamasıyla projeye yoğun ilgi oldu. Konutlarda yüzde 90, ofislerde ise Nisan ayından itibaren yüzde 60 satışı tamamladık.Son dairelerde ve ofislerde periyodik olarak fiyat artışına devam ediyoruz. Projemizden bugün daire alanlar hala yatırım ve prim fırsatına sahip oluyor. Venezia’nın prim kazancında rakibi yok” diye konuştu. Sektörün en karlı projesi olarak öne çıkan, Türkiye’nin ilk Venedik konseptli projesi ViaPortVenezia’da teslimler yıl sonunda başlayacak, proje Mayıs 2015’te ise tüm fonksiyonlarıyla hayata geçmiş olacak.


<< Önceki Haber Viaport Venezia AVM'de kiralamalar başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER