Villeroy-Boch parkede trend

Yer döşemesi ve parkede fark yaratan Villeroy-Boch, doğayı iç mekan tasarımı olmaktan çıkarıp trend haline getirdiği ürünlerini Evdema aracılığı ile kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Villeroy-Boch parkede trend

Villeroy-Boch,  ahşabın doğallığını iç mekan döşemelerine taşıyor.

Yer döşemesi ve parkede  fark yaratan  Villeroy-Boch,  doğayı iç mekan tasarımı olmaktan çıkarıp trend haline  getirdiği ürünlerini Evdema aracılığı ile kullanıcıların beğenisine sunuyor.Villeroy-Boch,  sunduğu ürünlerde doğal renkleri gelişen teknolojik imkanlarla  oluşturuyor. Birinci sınıf kalitede ürettiği komple yer döşeme sistemleri,laminant parke, zengin renk ve desen çeşitleri ile Villeroy-Boch,  ahşabın doğallığınıiç mekan döşemelerine taşıyor.

Gelişen teknolojiye rağmen  ne tarz olursa olsun yer döşemeleri gözde ürünler arasında yerini korumaya devam ediyor.Doğal ahşap görüntü,damarlı yüzey  seçeneğinderenk çeşitliliği sunan Villeroy-Boch,dağanın tüm güzelliğini evlerimize taşıyor.Villeroy-Boch, kullanıcılara sunduğu  geniş renk ve desen seçenekleri ile büyük beğeni topluyor.

Villeroy- Boch, aşınmaya, sert koşullara, alevlere dayanıklı yapısı, leke tutmaz özelliği  ileparke iddiasını kaliteyle buluşturuyor. Villeroy-Boch ürünleri,arasında yer alan "County, Çağdaş, Modern, Miras ve Cosmopolitan"serileri   döşemede şıklıkla kaliteyi buluşturmak isteyenlere yönelik tasarımlardan oluşuyor.



<< Önceki Haber Villeroy-Boch parkede trend Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER