Yüzde 5 peşinle saray konforu

Venedik Sarayları projesi ayrıcalık ve sunduğu lüksü ile İstanbul’un en şık İtalyanı olacak.

Yüzde 5 peşinle saray konforu

Venedik Sarayları projesinde, saray konforuna sahip daireler  329 bin TL’den başlıyor. Venedik Sarayları projesi ayrıcalık ve sunduğu lüksü ile İstanbul’un en şık İtalyanı olacak. 

Türkiye’nin en büyük ilk 5 gayrimenkul yatırımından biri olan Viaport Venezia, Via Properties - Gürsoy Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçiriliyor.Şimdiye kadar yüzde 85’inin satıldığı proje, Venedik rüyasını gerçeğe dönüştürmeye gün sayıyor. Venedik sarayları projesinde; 1+1’den 3+1 dublekslere kadar değişik seçeneklerde tasarlanan dairelerde oturacak olan yatırımcılar, saray ihtişamını her ayrıntısıyla yaşayacak.Daire büyüklükleri ise 57 metrekareden başlıyor, 383 metrekareye kadar çıkıyor. “İstanbul’un en şık İtalyanı” olarak  lanse edilen Venedik Sarayları, Mayıs 2015’te  evsahiplerini ağırlayacak. 

Projede; 1+1 saray daireleri 329 bin TL’den, 2+1 daireler 499 bin TL’den ve 3+1 daireler ise 699 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Yerli ve yabancı yatırımcının da yoğun ilgi gösterdiği projede, talep en çok 2+1 dairelere gösteriliyor.Venedik Sarayları projesinde; 1+1’den 3+1 dublekse  kadar çeşitli daire seçenekleri mevcut. Ayrıcalıklı dairelerin yüzde 5 peşinat karşılığı, taksitleri  1 yıl sonra ödeniyor. Yatırımcılar projeden, yüzde 0,80 faiz oranıyla banka kredisi kullanabilecekleri kampanyadan yararlanabiliyor. 
Projede yatırımcılar, Venedik’in meşhur kanallarında gondollarla gezebilecek, Venedik meydanlarında alışveriş yapabilecek ve dostlarını Venedik restoranlarında ağırlayabilecek. Projenin içerisinde bulunan AVM’de yaklaşık 200 mağaza bulunacak. Yarı açık yarı kapalı olarak tasarlanan AVM’nin kapalı kısmında, yapay gökyüzü kullanılarak, misafirlere açık havada geziyormuş hissi yaşatılacak. İtalyan restoranlar, sinemalar ve birçok ünlü markalar bu alışveriş merkezinin içinde yer alacak. Projede, Venedik’te olduğu gibi dar sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alacak.

Genişliği yaklaşık sekiz metre ve toplamda uzunluğu 1 kilometreyi bulacak su kanallarında gondollarla gezintiler yapılabilecek. Açık kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun parkları, fitness center gibi sosyal donatıların yanı sıra, her yıl Venedik Karnavalı döneminde, projede de karnaval heyecanı yaşanacak. Venedik karnavalıyla, saraylarıyla ve ihtişamıyla İstanbul’a taşınmış olacak.TEM Otoyolunun hemen yanı başında yükselen proje, bağlantı yollarına yakınlığı ve lokasyonu ile de sakinlerini İstanbul’un telaşından uzaklaştırmayı hedefliyor. 

VENEDİK SARAYLARI İLETİŞİM: 444 8 842



<< Önceki Haber Yüzde 5 peşinle saray konforu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER