Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'a 2 maç ceza verdi.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başakşehir Fenerbahçe maçında direk kırmızı kart gören Başakşehirli  Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli Mehmet Topal'a 2 'şer maç ceza verdi.


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Antalyaspor Kulübü'nün, yazılı izin olmadan transfer görüşmesi yaptıkları iddiasıyla Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi hakkındaki kararını verdi. Kurul 'isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığı' gerekçesiyle üç isme de ceza vermeye gerek görmedi. PFDK'nin diğer kararları şöyle:
Beşiktaş Kulübü'ne; Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 130 bin TL para cezası ile, Maraton Üst 415, 416 ve Kuzey Kale Arkası 408, 409 bloklarına giriş yapan seyircilerin bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi cezası verildi.
Fenerbahçe Kulübü'ne de; Medipol Başakşehir maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 130 bin TL para cezası ile, Güney Üst Tribün C bloka giriş yapan seyircilerin bir sonraki deplasman maçına girişlerinin engellenmesi cezası kesildi.

<< Önceki Haber Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'a ceza Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER