En çok gol atan ile en çok gol yiyenler Başakşehir'de buluşuyor


Lider Beşiktaş, ikinci yarı perdesini teknik direktör krizi yaşayan Mersin İdmanyurdu karşısında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda açıyor.

Hakem Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı 18. hafta maçında iki ekip 30. randevularına çıkacak. Sezonun geride kalan ilk yarısında iki takımın ilginç bir istatistiği de ortaya çıkıyor. İlk yarıda bu sezon en çok gol atan Beşiktaş ile teknik adam değiştirme rekoru kırmasının yanında en çok gol yiyen ekip olarakta dikkat çeken Mersin İdmanyurdu mücadelesi saat 20.00'de başlayacak.

Sezonun ilk yarısında 41 golle 41 puan toplayan ve 17 haftayı lider tamamlayan Beşiktaş, devre arası öncesi son 4 maçını da kazanmıştı. Siyah beyazlı ekip, taraftarının önünde Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek hem galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hem de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Mersin İdmanyurdu karşısında ideal 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor. Devre arasında oynanan Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'la iki kez karşı karşıya gelen ve bu maçlarda farklı kadrolara görev veren Şenol Güneş'in Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ideal 11'ine dönüş yapması bekleniyor.

Beşiktaş'ın, Mersin İdmanyurdu maçında, Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Gülüm, Dusko Tosic, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez muhtemel 11'i ile oynaması bekleniyor.

Bu arada Mesut Bakkal ile sezona başlayan Mersin İdmanyurdu, Bülent Korkmaz'la ilk yarıyı tamamladı. Konuk ekip peş peşe anlaşılıp gönderilen Hakan Kutlu ve Nurullah Sağlam'ın ardından henüz yeni bir isimle anlaşmaya varamadığı için Beşiktaş karşısına teknik direktörsüz çıkacak.

Süper Lig'de sıkıntılı bir süreç yaşayan, Mersin İdmanyurdu ise Beşiktaş'a karşı, Muammer, Serkan, Mitrovic, Murat, Sadıku, Eren, Nurullah, Nakoulma, Pedriel, Tita ve Welliton muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ta, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Mario Gomez, Luiz Rhodolfo ve Andreas Beck, Mersin İdmanyurdu karşısında da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve 19. haftada deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.
CİHAN
<< Önceki Haber En çok gol atan ile en çok gol yiyenler Başakşehir'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER