Enesli Oklahoma City Thunder, Fenerbahçe'yi farklı yendi


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague Basketbol World Tour 2015 kapsamında NBA'in güçlü takımlarından Oklahoma City Thunder (OKC) karşısında 111-81 yenildi. NBA'in en pahalı oyuncuları arasında yer alan Enes Kanter'li OKC, her iki yarıda da Fenerbahçe, üzerinde üstünlük sağladı.

Chesapeake Energy Arena'da yapılan maçta OKC'nin etkili oyuncularından D.Waiters 19 sayı ile en skorer oyuncu oldu. Takımın bir başka ünlü oyuncu Westbrook 16 sayı atmayı başardı. NBA'deki temsilcimiz Enes Kanter ise 11 sayı atarken, takımın bir başka ünlü oyuncusu Kevin Durant ise 13 sayı attı.

Sarı lacivertli ekipten ise J. Vesely 17 sayı atarak takımın en skorer oyuncusu oldu. Fenerbahçe 5 Ekim'de Barclays Center'da Brooklyn Nets ile yaptığı mücadele 101-96 ile sahadan galip ayrılmıştı.

Maç sonrası Türk taraftarlarıyla bir araya gelen Enes Kanter, isteyenlerle fotoğraf çektirdi. Eski takımı Fenerbahçe'yi Oklahoma'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten başarılı oyuncu, "Eski takımıma karşı oynayacağım için maç öncesi biraz heyecanlandım. Fenerbahçe ile güzel bir dostluk maçı oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kanter, maç öncesi okunan İstiklal Marşı'nın kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Umarım, İstiklal Marşı'mız diğer şehirlerde de bütün ABD'de okunur." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Enesli Oklahoma City Thunder, Fenerbahçe'yi farklı yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER