Erdoğan "almayın" dedi, Sözcü Meclis’in aplikasyonundan çıkarıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020'nin adeta taçlı yıldızıdır.” sözlerinin akabinde Türkiye Büyük Millet Melcisi'nin kanun faaliyetleri, haberler ve tutanakların yer aldığı aplikasyonun gazete manşetleri yer alan bölümünde Sözcü gazetesinin yer almadığı görüldü.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Okumuyorum, kimse de para verip almasın.” diyerek hedef gösterdiği Sözcü gazetesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) haber aplikasyonundan çıkarıldı.

Erdoğan, "2020'nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı" manşeti altında Ayasofya'nın ibadete açılmasına da yer veren Sözcü gazetesine dair eleştirilerde bulundu.


MANŞETLERDEN ÇIKARILDI

Erdoğan, "Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020'nin adeta taçlı yıldızıdır." ifadeleriyle Sözcü’yü hedef gösterdi.

Erdoğan'ın sözlerinin akabinde TBMM'nin kanun faaliyetleri, haberler ve tutanakların yer aldığı aplikasyonun gazete manşetleri yer alan bölümünde Sözcü'nün yer almadığı görüldü.

Aplikasyonu milletvekili, çalışan ve basın mensupları kullanıyor.
<< Önceki Haber Erdoğan "almayın" dedi, Sözcü Meclis’in aplikasyonundan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER