Erdoğan yüz felci mi geçirdi; Bursa programı neden iptal oldu?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Bursa programının, 4 saat kala ertelenmesi tartışma konusu oldu. Sosyal medyada birbiri ardına iddialar ortaya atıldı. O iddialardan biri isi Erdoğan'ın yüz felci geçirdiği iddiası.

SHABER3.COM

Erdoğan'ın Bursa programının iptal edilmesinin sebebi merak konusu oldu. Sebebe ilişkin resmi açıklama yapılmayınca sosyal medyada farklı iddialar dolaşmaya başladı. 

Erdoğan’ın sağlık problemlerimin olduğu ortaya atıldı. Sosyal medyaya yansıyan haberlere göre Erdoğan kısmi yüz felci geçiriyor. Doktorlar tedaviye başlarken, Erdoğan’a felcin geçici olduğu ve zamanla düzeleceği bilgisi verildi.
 
Bir diğer iddia ise Tayyip Erdoğan’ın soğuk algınlığı sebebiyle Bursa programına katılamadığı yönünde.

Diğer yandan gazeteci Memduh Baraktaroğlu kısa bir süre önce bir youtube kanalında Erdoğan’ın yüz felci geçireceğini söylemişti. Bunun sebebini de Erdoğan yüksek dozda kortizon verilmesine bağlamıştı. İddia gerçek ise Bayraktaroğlu’nun tahmini doğrulanmış olacak.

AKP'Lİ VEKİL: CUMHURBAŞKANIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Bursa’daki yerel televizyon kanallarından AS TV’nin yayınına telefonla bağlanan AKP Milletvekili Refik Özen ise Erdoğan’ın “soğuk algınlığı” nedeniyle programlara katılamadığını söyledi. Özen'in sözleri şöyle:

“Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum.”

<< Önceki Haber Erdoğan yüz felci mi geçirdi; Bursa programı neden iptal... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER