Erdoğan: Soylu'nun yanındayız

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'sinsi operasyonları akamete uğratacaklarını' söyledi. Erdoğan, "Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, biliyor" dedi. Erdoğan ayrıca Soylu'ya destek verdi ve "hedef İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası." diye konuştu.

SHABER3.COM

Erdoğan, AKP grup toplantısında konuşurken Sedat Peker'in ifşaatlarıyla ilgili öznesi ve adresi belli olmayan açıklamalar yaptı

Erdoğan konuşmasında "bu sinsi operasyonları akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, biliyor." cümlesini kurdu. 

"SÖZDE BABALARIN RACON KESTİĞİ..."

Erdoğan şöyle devam etti:
"İrili ufaklı pek çok terör örgütünü eylem yapamaz hale getirdik. Suç örgütlerine karşı da tavizsiz bir mücadele yürüttük. Geçmişte etki sahibi olan suç örgütlerini 19 yıl boyunca ellerindeki imkanları alarak birer birer çökerttik. Bir dönem ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendilerinden menkul, sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik. Uyuşturucu suçları ile mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık. Dünyada uyuşturucu suçlarına en ağır ceza verilen ülkelerin başında geliyoruz. Sadece son 3.5 yılda 750 bine yakın uyuşturucu suçu şüphelisi gözaltına alınmıştır. Organize suç örgütlerine karşı 5 yılda 21 binden fala kişi gözaltına alınmış, 8 bine yakın kişi tutuklanmıştır. Kaçakçılık operasyonlarında da tarihi rekorlar kırılmıştır."

SOYLU'NUN YANINDAYIM

"Bu arada ülkede mikserler var. İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemizde sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlık var. Suç örgütleriyle mücadelesinde de yanında olduk, yanında olacağız. Hedef İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası.

Bu tezgahı da Allah’ın izniyle bozacağız. Bay Kemal, Bay Meral size buradan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarsa kaçsın takip ediyoruz. Yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.

Esasen suç örgütünün mensuplarına gereken cevaplar muhatapları tarafından verilmiştir. Tarafların başvuruları üzerine gereken tahkikatlara başlamıştır. Geçmişten bugüne hiçbir itham, iddia ortada bırakılmayacak, tüm yalanlar ortaya dökülecektir. Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

<< Önceki Haber Erdoğan: Soylu'nun yanındayız Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER