Erdoğan bu kez açıktan Gül'ü hedef aldı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran'daki erken seçimlerde aday olmayacağını açıklamasına rağmen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gül öfkesi dinmiyor.

SHABER3.COM

28 Nisan Cumartesi günü düzenlediği bir basın açıklaması ile, seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmadığını açıklayan Gül'le ilgili, Erdoğan, "Rüzgar gülü gibi esintiye göre yön değiştiren bir siyasi anlayış" ifadesini kullandı.

Karar'da yer alan haberde isim vermeden Gül'ü eleştiren Erdoğan, "Rüzgar gülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip bükülen bir siyasi anlayış popülizmin bataklığında debelenmeye mahkumdur. Türk siyasi hayatı bu açıdan gerçekten ibret verici hadiselerle doludur. Bir tarafta asil devlet adamları, bir tarafta da kırk takla atan şahsiyet fukaraları vardır" diye konuştu.

Partisinin İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde, kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Erdoğan, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili de eleştirilerini sürdürdü: "Size oy veren bu milletin iradesini hiçe saydınız. Sizin şahsiyetiniz olgunlaşmamış. Sözde partinin koltuklarına bile oturamadınız. Ekranları başında bizi izleyen tüm CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum. 24 Haziran'da bunları sandığa gömmeye var mısınız diyorum." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Erdoğan bu kez açıktan Gül'ü hedef aldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER