Ersel Uzgur: Gol atmak dışında her şeyi yaptık


Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, Galatasaray karşısında gol atmanın dışında her şeyi yaptıklarını söyledi.

Galatasaray'a 3 - 0 yenilen Bursaspor'da Teknik Sorumlu Ersel Uzgur, maçın ardında düzenlenen basın toplantısında, "Bugün buraya iyi futbol oynayıp iyi bir skorla ayrılmayı düşünerek geldik. Maçtan evvel planladığımız her şeyi sahada gerçekleştirdik. Oyuncularım maçın büyük bir bölümünde iyi mücadele ettiler. Topu iyi kullandılar. Gol atmak ve kalemizde pozisyon vermemek dışında her şeyi yaptık. Galatasaray karşısında böyle oyun oynayıp gol atamazsanız kaliteli ayakların bir kere sahne almasında maalesef gol yiyorsunuz. Bu akşam da bu oldu." ifadelerini kullandı.

Kulübün Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktör arayışıyla ilgili bir soru üzerine Ersel Uzgur, "Bu göreve hazır olduğumu bildirdim. Bunun dışında bir yorum yapmak istemiyorum." cevabını verdi.

İlk yarıda aldığı bir darbe ile yerde kalan ve oyunu terk etmek durumunda kalan Serdar Aziz'in durumu hakkında da bilgi veren Teknik Sorumlu Ersel Uzgur, "Kulağında bir kanama var. Muhtemelen kulak zarında bir yırtılma olabilir, duymakta zorluk çekiyor. Bir iki gün içinde iyileşecektir. Korkulan bir sakatlık değil." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Ersel Uzgur: Gol atmak dışında her şeyi yaptık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER