Ertekin: hedefimize yürümek istiyoruz


2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ve Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, kulübün TOKİ'de bulunan sosyal tesislerinde ortak basın toplantısı düzenledi.

Anadolu Selçukluspor müsabakasının ardından teknik direktör olarak takımın başına geçtiğini belirten İsmail Ertekin "Orduspor ve Nazillispor müsabakalarında takımın başında teknik direktör olarak sahaya çıktım. Bu iki maçtan futbol olarak çok da iyi oynamasak ta skor olarak 6 puanı hanemize yazdırdık. Eksikliklerimizin olduğunu biliyoruz. Bu eksikliklerimizi biran öce kapatarak play-of yolunda emin adımlarla yürümek istiyoruz" dedi.

Bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Hacettepespor müsabakasında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen Ertekin, saha ve seyirci avantajlarını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılacaklarını öne sürdü.

Bu arada takımda sakatlıkları bulunan Ali Serin, İsmet Hakkı Şimşek ve kart cezalıları olan Hacı Mustafa Karabulut, Oğuz Özden, Oğuz Kocabal'ın Hacettepespor maç kadrosunda olmayacağını dile getiren Ertekin "Hacettepespor müsabakasına 5 eksik kadro ile çıkacağız. Sahaya süreceğimiz yeni oyuncularımızda cezalı ve sakat olan oyuncularımızı aratmayacaktır. Bandırmaspor takım kadrosu olarak bu kapasiteye sahiptir" dedi.

İNİŞLİ ÇIKIŞ PERFORMANS GÖSTERDİK.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü'de yaptığı açıklamasında, sezon başından bu güne kadar inişli çıkışlı performans gösterdiklerini belirterek İsmail ile yükselişe geçmek ve play-oftan şampiyon olmak çıkmak istediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ertekin: hedefimize yürümek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER