Erzurum'da çocuklar tatili spor yaparak geçirecek


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan 'Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun' projesi kapsamında Erzurum'un ilçelerinde çocuklara spor malzemeleri dağıtılıyor. Bu proje ile ilçelerdeki çocukların tatillerini sporla değerlendirmeleri planlanıyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan ve proje koordinatörlüğünü Mustafa Kocaman'ın yaptığı 'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun' projesine SODES destek verdi. 2015 yılı Kalkınma Bakanlığı SODES Programı kapsamında desteklenen 'Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun' projesi faaliyete geçerken, SODES'in katkılarıyla alınan spor malzemeleri ilçelere dağıtıldı.

Çocukların tatillerini spor yaparak değerlendirmelerinin arzu ettiklerini bildiren Proje Koordinatörü Kocaman, şunları kaydetti: "Şu anda Oltu, Tekman, Hınıs, Aşkale, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine spor malzemesi dağıtıldı. Programında yer alan diğer ilçelere de spor malzemelerinin bu ay içerisinde teslim edileceğiz. Bu sayede hem çocuklar tatilini en iyi şekilde değerlendirmiş olacak hen de içlerinden spora yatkın ve kabiliyetli sporcuların çıkacağına inanıyoruz."

'Tatil Coşkun, Spor Tutkun olsun' Projesi kapsamında Oltu İlçe Stadında spor malzemesi ve spor kıyafeti dağıtımı yapıldı. Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin ile Oltu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş'ın katıldığı törende antrenörler ve sporcular hazır bulundu. Spor malzemelerini çocuklara veren Kaymamak Zengin, "İnanıyorum ki, bu spor malzemesi ve spor kıyafetleri ile Oltu'dan yetenekli sporcular yetişecek." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Erzurum'da çocuklar tatili spor yaparak geçirecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER