Eşi bıçaklanan vekil: Ölümden dönen eşim hayati tehlikeyi atlattı


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bıçaklanan eşi Murat Hürriyet'in sağlık durumuna ilişkin, "Ölümden dönen eşim, hayati tehlikesini atlatıp servis odasına çıkarıldı." dedi.

Hürriyet, kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan eşi Murat Hürriyet'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hürriyet, eşinin hayati tehlikesini atlattığını belirterek, şunları kaydetti "Psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik sorunları olan ve babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice psikolojisi bozulan kardeşim Emrah Kaplan'ın girdiği bir anlık öfke nöbeti ve cinnet hali neticesinde istenmeyen olayların yaşanmasına neden olmuş ve vücudunun bir çok yerinden bıçaklanan eşim Murat Hürriyet hemen ameliyata alınmıştır. Ölümden dönen eşim nihayet hayati tehlikesini atlatıp servis odasına çıkarılmıştır."

VEKİL, OLAYI GERÇEKLEŞTİREN KARDEŞİNİ TUTUKLATMIŞTI

Olay 24 Ocak'ta meydana gelmişti. Hürriyet'in babası Şaban Kaplan hastanede tedavi gördüğü sırada, kardeşi Emrah Kaplan cinnet getirerek eniştesi Murat Hürriyet'e saldırmıştı. 8 yerinden bıçaklanan Hürriyet, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Öte yandan, olayı gerçekleştiren Emrah Kaplan, gözaltına alınmış, adliyeden serbest kalmıştı. Vekil Hürriyet'in itirazı üzerine Kaplan, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber Eşi bıçaklanan vekil: Ölümden dönen eşim hayati tehlikeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER