Artık sabretmek için bir sebebim kalmadı

Kendisini cezaevinde ziyaret etmek isteyen eşini trafik kazasında kaybeden tutuklu Lütfü Dalga’nın psikolojik durumu oldukça ağırlaştı. Hücreden çıkarılıp cenazeye getirilen Dalga, “Artık sabretmek için bir sebebim yok.” dedi.

SHABER3.COM

Rize Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eşi Lütfü Dalga'yı ziyarete giderken Sivas Sarkışla’da trafik kazasında hayatını kaybeden Hicran Umuç Dalga’nın cenazesi dün cuma vaktinde kılınan cenaze namazının akabinde Çaykara’nın Köknar Köyünde toprağa verildi.


EŞİNİN TABUTUNU GÖRÜNCE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kaza haberini alınca sinir krizi geçiren ve hücreye konulan eşi Lütfü Dalga son görevini yapmak üzere cenazeye getirildi. 

Fotoğraflarda aşırı zayıfladığı ve çok kötü olduğu görülen Dalga, eşinin cenazesini ilk gördüğü yerde baygınlık geçirdi.

Cenazeye katılan Hicran Dalga’nın yakın bir arkadaşının verdiği bilgiye göre büyük bir psikolojik çöküntü yaşayan Lütfü Dalga akrabalarına, “Artık sabretmek için bir sebebim kalmadı.” dedi. 

Lütfü Dalga kızıyla görüştürüldükten sonra tekrar cezaevine götürüldü. Akrabaları, psikolojik olarak çok sarsılan Dalga’nın hayatından endişe ediyor.




"BEN BİLİYORUM, ANNEM ÖLDÜ"

Kazadan sağ kurtulan Dalga çiftinin 3 yaşındaki kızları Sibel Erva Dalga (3) da Sivas’ta tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek Köknar Köyü'nde ikamet eden babaannesinin evine getirildi. 

Ayağ kırık olan ve akrabaları tarafından teselli edilen minik Sibel’in “Hayır, ben biliyorum annem öldü, arabadan indim. Her yer karanlıktı, annemi buldum. Ağzından kan geliyordu.” dediği öğrenildi.

KAMPANYA BAŞLATILDI

80’li yaşlardaki babaannesinin yanında kalan Sibel Erva’nın babasına kavuşması için sosyal medyada #LütfüDalgaTahliyeEdilmeli etiketi açılarak bir kampanya başlatıldı.  

Annesini kaybeden ve üç yıldır babasından uzak olan Sibel Erva’nın babasına kavuşması için çağrıda bulunuldu.

15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünden sonra başlatılan cadı avında tutuklanan polis memuru Lütfü Dalga üç yıldır Rize Kapalı Cezaevi'nde bulunuyor. 

7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Dalga’nın dosyası Yargıtay’da.
<< Önceki Haber Artık sabretmek için bir sebebim kalmadı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER