Eski İstihbarat Müdürü, 17-25 Aralık'a işaret etti

Mersin eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya, son dönemde yapılan polislere yönelik yapılan algı operasyonları ve son olarak 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararına yapılan baskı ve müdahaleyle ilgili ayrıntıya dikkat çekti.

Eski İstihbarat Müdürü, 17-25 Aralık'a işaret etti

Gelinen noktada tahliyelerin doğru veya hukuki olup olmadığının tartışıldığını belirten Mersin eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya, aylardır Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan yaklaşık 75 kişinin nasıl tutuklandığına bir bakılması gerektiğini söyledi. 

Hükümetin kendi mantığı içerisinde bir sistem kurduğunu, belirledikleri kişileri kötü insan yaftasıyla toplum dışına itmeye çalıştıklarını ifade eden Kaya, cezaevinde tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve yaklaşık 75 polisle ilgili her hangi bir delilin olmadığını ve ortaya konulmadığını söyledi.

Cezaevinde bulunan kişilerin kendilerinin gelip teslim olduğunu dolayısıyla ortada bir kaçma şüphesinin bulunmadığını belirten Kaya, meslektaşlarının 17-25 Aralık operasyonunun tekrar gündeme gelmemesi için içeride tutulduğunu söyledi.



Eski İstihbarat Müdürü, 17-25 Aralık'a işaret etti | Samanyolu Haber
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Eski İstihbarat Müdürü, 17-25 Aralık'a işaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER