'EX S' oyununun galası yapıldı


Uğur Uludağ'ın yazıp yönettiği 'EX S' adlı tiyatro oyununun galası yapıldı. Profilo Kültür Merkezi'ndeki galaya medya, sanat ve televizyon dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Espri Standartları Enstitüsü Kurumu (E.S.E.K.) tarafından sahnelenen 'EX S' tiyatro oyununun galası yapıldı. Profilo Kültür Merkezi'ndeki galayı Ezel Akay, Cem Özer, Sinan Çetin, Yosi Mirzahi gibi sanat ve televizyon dünyasından çok sayıda davetli izledi. Oyunun senaristi ve yönetmeni Uğur Uludağ ile oyuncular gösteri öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyunla ilgili düşüncelerini aktaran Uğur Uludağ, rol alan genç kadronun Türkiye'yi dolaşarak tüm ülkeye ayna tutacağı hissini taşıdığını söyledi. Uludağ, salt komiklik yapmadıklarını, oyunun başka mesajlar da taşıdığını dile getirdi.

Bir sosyal medya ironisi olan 'EX S' oyununda Özgür Şenyer, Özgül Sağdıç, Muammer Tali, Yasemin Hadivent, Şükrü Çetin, Dilek Dilan Saydut, Halis Tekel, Mete Tekindal, Merve Özdemir, Berkan Çalışkan ve Gizem Birdan rol alıyor. Oyunda kadın erkek ilişkileri ve sosyal medya alışkanlıkları konu ediliyor. Seyirciyi bol bol güldüren oyun, aynı zamanda kapitalizme, faşizme, post-modernizme, tüketim toplumuna, bilişim toplumuna, çabuk tükenen yapmacık ilişkilere ve memleket meselelerine de göndermeler yapıyor. İki perdelik oyun 2,5 saat sürüyor.

Oyunu seyretmeye gelen isimlerden televizyoncu Cem Özer, sosyal medyanın kullanımı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özer, yediğini içtiğini sosyal medya üzerinden paylaşanlardan çok sıkıldığını dile getirdi. Cem Özer, önemli olanın yediğini birileriyle paylaştığının resminin paylaşılması olduğunu söyledi. Cem Özer'in yanı sıra çok sayıda dizi oyuncusu, televizyoncu ve medya dünyasından ünlü isim de oyunun galasını izleyenler arasında yer aldı. CİHAN
<< Önceki Haber 'EX S' oyununun galası yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER