F.Karagümrük-Kocaeli B. maçı sonrası arbede: 10 taraftar yaralı


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fatih Karagümrük-Kocaeli Birlikspor maçı sonrası arbede çıktı. Maçın 2-2 bitmesine ve bir golün ofsayt nedeniyle sayılmamasına sinirlenen Fatih Karagümrük taraftarları hakemin bitiş düdüğünün ardından sahaya indi. Taraftarlar ile Kocaeli Birlikspor futbolcuları birbirine girdi. Spor polisi ve Çevik Kuvvet ekiplerinin sahaya girmesiyle saha iyice karıştı. Çıkan arbedede 10 taraftar çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin duruma hakim olmasının ardından rakip takım, iki saat sonra Çevik Kuvvet aracıyla stadyumdan ayrılabildi.

Spor Toto 2. Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük, evinde Kocaeli Birlikspor'u ağırladı. Karşılaşmayı önde götüren Fatih Karagümrük'ün bir golünü hakem ofsayt gerekçesiyle saymadı. Maçın son dakikalarında ise Kocaeli Birlikspor durumu 2-2 yaptı ve müsabaka sona erdi.

Hakemlerin ve oyuncuların soyunma odalarına yöneldiği sırda Fatih Karagümrük taraftarları sahaya atladı. Kocaeli Birlikspor oyuncularına saldıran taraftarları Spor Büro Polisleri ve Çevik Kuvvet ekipleri ayırdı. Soyunma odasına kadar süren arbedede polis cop ve biber gazı ile taraftarları sahadan çıkardı. Bu sırada 10 taraftar aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Sahada bulunan 112 Acil Servis ekipleri yaralı taraftarlara müdahale etti.

Yaşanan arbede stadyum dışında da devam etti. Rakip takım oyuncuları yaklaşık iki saat stadyumda mahsur kaldı. Polisin stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemleri almasının ardından Kocaeli Birlikspor oyuncuları ve teknik kadrosu Çevik Kuvvet aracı ile stadyumdan ayrılabildi. Bu sırada dışarıda bekleyen taraftarlar yeniden harekete geçti ve rakip takımı taşıyan otobüse saldırdı. Polisin araya girmesi sonucu biber gazı ile taraftarlar uzaklaştırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber F.Karagümrük-Kocaeli B. maçı sonrası arbede: 10 taraftar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER