Famara’dan G.Saray açıklaması

Ara transfer döneminde Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Fransa Ligue 2 ekiplerinden Clermont forması giyen Famara Diedhiou, transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Famara’dan G.Saray açıklaması

Devre arası transfer döneminde Galatasaray’ın transfer etmek istediği isimlerden biri olduğu iddia edilen Famara Diedhiou, sarı kırmızılı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fransa basınına açıklamalarda bulunan, “Galatasaray’dan transfer teklifi geldiğini sadece basında yazılanlardan biliyorum. Ancak gelen transfer teklifleriyle menajerim ilgileniyor. Ben sadece Clermont’da geçirdiğim bu sezona ve sahada neler yapabileceğime odaklanıyorum. Ben her zaman sezonu Clermont’da bitirmek istedim. Ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istemedim.” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fransa Ligue 2 ekiplerinden Clermont’da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Famara, takımıyla çıktığı 28 maçta 21 kez ağları sarsmayı başardı. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 23 yaşındaki genç yıldızın ismin Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile de anılıyordu.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Famara’dan G.Saray açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER