Fatih Terim: Terör saldırısı yapanları, yardım edenleri lanetliyorum


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, terör saldırısı yapanları, yardım edenleri ve onlardan yana olanları da lanetlediğini söyledi.

Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasarayfutbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, son yolculuğa uğurlandı. Cenaze törenine katılan ve hem Galatasaray'dan hem de milli takımdan talebesi olan Umut Bulut'u bu acı gününde yalnız bırakmayan Terim, namazı sonrasında da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Bize ne oldu bilmiyorum. Farklılıkları zenginleştiren bir ülkeyiz. Beraber yaşamasını bilen bir ülkeyiz. Çok önemli, değerli insanlar çıkaran bir ülkeyiz. Ama öyle bir an geliyor ki bunların hepsi bir tarafa canlarımızı yolcu ediyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Gencecik insanların kanı neden akar anlamıyorum. Çok üzgünüm ve ülkeme seslenmek istiyorum. Terörle sınanmayan ülke olması lazım ülkemiz. Hepimizin ülkemize sahip çıkmasına ihtiyacı var. Yapanları, yardım edenleri, onlardan yana olanı lanetliyorum. Gencecik o canların niye gittiği neden yapıldığını herkes sorgular ama hepimizin birlik olacağı bunlara karşı bir Türkiye istiyorum. Tüm yaralılara şifa, vefat edenlere rahmet diliyorum. Tüm evlere Allah sabır versin. Tüm ülkeye de Allah akıl versin."
CİHAN
<< Önceki Haber Fatih Terim: Terör saldırısı yapanları, yardım edenleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER