Felipe Melo geri mi dönüyor?

Inter’de istediği ortamı bulamayan Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılılarla temasa geçti. Cimbom, 1.5 millyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyanlara işi bitirmek için teklif yapacak.

Felipe Melo geri mi dönüyor?

Galatasaray’da Felipe Melo için düğmeye basıldı. Geçen sezon 3.7 milyon Euro karşılığında Inter’e satılan Brezilyalı oyuncu,yeni kulübünde istediği ortamı bir türlü bulamadı. Sarı-kırmızılı kulübe dönmek için gemileri yakmaya hazırlanan sambacı için yönetim de harekete geçme kararı aldı. Galatasaray, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Felipe Melo için İtalyanların kapısını çalmaya hazırlanıyor.


GERİ SAYIM BAŞLADI

Inter’in yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gideceği ve Melo’dan para kazanmak için sarı-kırmızılı yönetimin teklifine sıcak bakması bekleniyor. Felipe Melo özellikle sosyal medya hesaplarında Galatasaray’a yönelik yaptığı paylaşımlarla her defasında özlemini dile getiriyordu. Galatasaray geçen sezon Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından ön libero mevkiinde büyük sıkıntı yaşamış Donk hamlesi de işe yaramamıştı.


KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber Felipe Melo geri mi dönüyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER