Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'ler belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Takımların ilk 11'leri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'da Celtic'le 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler, Manisa temsilcisi karşısında 3 puan arıyor. Sarı lacivertliler, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Josef de Souza, Akhisar Belediyespor karşısında 18 kişilik kadroda yer almazken, Celtik maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Volkan Şen ise maçın ilerleyen dakikalarında forma şansı bekleyecek. Saat 20.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemleri ve takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
Hakemler: Serkan Çınar, Kemal Yılmaz, Ali Saygın Ögel
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Raul Meireles, Diego Ribas, Mehmet Topal, Alper Potuk, Luis Nani, Fernandao
Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Douglas Ferreira, Merter Yüce, Güray Vural, Julio Sami, Ahmet Cebe, Rodallega Martinez, De Castro, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Lua Lua
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'ler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER