Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor!

Na­ni için sa­lı gü­nü stat­ta bü­yük bir im­za tö­re­ni dü­zen­le­ne­cek. He­def ay­nı haf­ta için­de Van Per­si­e’­yi de İs­tan­bu­l’­a ge­tir­mek. Böy­le­ce kom­bi­ne kart sa­tış­la­rı­na da pat­la­ma yap­tırılacak.

Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor!

Fe­ner­bah­çe se­zo­nu Spor­ting Liz­bo­n’­da ki­ra­lık ge­çi­ren, Manc­hes­ter Uni­te­d’­ın müt­hiş ka­nat oyun­cu­su Na­ni­’yi bu ak­şam sa­at 18.00’de Fe­ner­bah­çe­li bir işa­da­mı­nın özel uça­ğıy­la İs­tan­bu­l’­a ge­ti­re­cek.

Por­te­kiz­li fut­bol­cu­nun ya­rın tıp­kı Kja­er gi­bi bir Bo­ğaz tu­ru yap­ma­sı bek­le­ni­yor. Ar­dın­dan Na­ni­’ye sa­lı gü­nü Sa­ra­coğ­lu Sta­dı­’n­da on bin­ler­ce ta­raf­ta­rın önün­de im­za tö­re­ni ya­pı­la­cak. Bu ne­den­le kamp­ta bu­lu­nan FB TV can­lı ya­yın ara­cı, İs­tan­bu­l’­a ça­ğı­rıl­dı. Fe­ner­bah­çe, Manc­hes­ter Uni­te­d’­a 6 mil­yon eu­ro bon­ser­vis ve­rir­ken, fut­bol­cu­nun ka­zan­cı da  yıl­lık 5 mil­yon eu­ro­yu bu­la­cak.

ESKİLER DEVREYE GİRDİ

Van Per­si­e’­nin ay­nı haf­ta için­de İs­tan­bu­l’­a ge­ti­ril­me­si plan­la­nı­yor. Bu ko­nu­da kulübün eski futbolcusu Dirk Kuy­t’­tan da des­tek alın­dı­. Ho­oij­don­k da Van Per­si­e’­ye olumlu tav­si­ye­de bu­lun­muştu.

Fe­ner­bah­çe, Na­ni ve Van Per­si­e ile önü­müz­de­ki haf­ta müt­hiş bir at­mos­fer oluş­tur­ma­yı ve kom­bi­ne kart sa­tış­la­rın­da zir­ve yap­tır­ma­yı ar­zu­lu­yor. Van Per­si­e için Manc­hes­ter Uni­te­d’­a 8 mil­yon eu­ro öde­ye­ce­ği be­lir­ti­len Sa­rı-La­ci­vert­li­ler, 3 yıl­lık söz­leş­me kar­şı­lı­ğın­da fut­bol­cu­ya da 5 mil­yon eu­ro­’nun üze­rin­de bir ra­kam ve­re­cek.

APPİAH'TAN 'HOŞ GELDİN' TWEETİ

Fe­ner­bah­çe­’de 2005-08 yıl­la­rın­da for­ma gi­yen Ga­na­lı oyun­cu Step­hen Ap­pi­ah, Twit­ter he­sa­bın­da “Fe­ner­bah­çe­’ye hoş gel­din Van Per­si­e” di­ye yaz­dı. Ap­pi­ah twe­eti 3 da­ki­ka son­ra sil­di ama Sa­rı-La­ci­vert­li ta­raf­tar­lar ol­duk­ça he­ye­can­lan­dı.bUGÜN
<< Önceki Haber Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER