Fenerbahçe'de Markovic ve Fabiano takımla birlikte çalıştı


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, yan top çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım'ın, Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen oyunculardan Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan ülkelerinin milli takımlarında bulunan futbolcular Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec Milli takım kampından bugün dönecek.

Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dâhilinde sürdürdü.

Sarı lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman saat 11.00'de başlayacak. CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Markovic ve Fabiano takımla birlikte çalıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER