Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıkları başladı


Euroleague'de 2014-2015 sezonunda Madrid'de düzenlenen Final Four'da mücadele eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde gerçekeleştirilen çalışmada yeni transferlerden Birleşik Amerikaoyuncu Ekpe Udoh ile Makedon oyuncu Pero Antic'le birlikte genç oyuncular Berk Uğurlu, Ömer Faruk Yurtseven, Egehan Arna ve Ercan Bayrak yer aldı. Milli takımlarda ve sakatlığı bulunan oyuncular ise antrenmanda yer almadı.

Antrenmanda oyuncularla bir araya gelen Başantrenör Zeljko Obradovic, öğrencileri ile tek tek ilgilendi ve sohbet etti.

Çalışmalarını 14 Eylül tarihine kadar İstanbul'da sürdürecek olan sarı lacivertli ekip, 14-19 Eylül tarihleri arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri'ne geçecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Topuk Yaylası kampının ardından sarı lacivertliler, 22 Eylül'de Split'e ulaşacak ve burada KK Split ile bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Split'ten Zadar'a geçecek olan Fenerbahçe, 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Zadar Turnuvası'na katılacak. Bu turnuvada 24 Eylül'de Darüşşafaka Doğuş, 26 Eylül'de de Kızılyıldız ile oynayacak olan Obradovic'in öğrencileri, 27 Eylül'de de turnuva finaline ya da klasman maçına çıkacak.

Zadar Turnuvası'ndan sonra hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 1 Ekim'de İstanbul'da Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, NBA Global Tour kapsamında oynayacağı maçlar için 3 Ekim'de Amerika yolculuğuna başlayacak. Sarı lacivertli ekip, 5 Ekim tarihinde Barclays Center'da Brooklyn Nets ile mücadele ettikten sonra, 9 Ekim tarihinde Chesapeake Energy Arena'da Oklahoma City Thunder ile karşılaşacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıkları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER