Fenerbahçe ile Xerox arasında iş birliği


Fenerbahçe Kulübü ile Dijital Baskı Ekipmanı firması Xerox arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Xerox Türkiye Genel Müdürü Burak Özer, Xerox Türkiye Satış Müdürü Özgür Şenol ve Xerox Türkiye Pazarlama ve İletişim Uzmanı Aycan Türk, Asbaşkan Önder Fırat'ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Xerox ile yaptığı iş birliği kapsamında, bünyesinde bulunan tüm şirketlerinde ve tesislerinde kullandığı ofis cihazlarını Xerox'un son teknoloji ürün ve çözümleri ile yenileyecek. Fenerbahçe Spor Kulübü, kurum içi döküman yönetimini Xerox'un vereceği hizmetlerle gerçekleştirecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir araya gelen Asbaşkan Önder Fırat ile Xerox Türkiye Genel Müdürü Burak Özer karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kulüp ile Xerox arasındaki iş birliğinin önemine değinen Asbaşkan Önder Fırat, "Fenerbahçe, Türkiye standartlarının üzerinde bir kulüp anlayışıyla yönetiliyor. Her alanda farkımızı, Fenerbahçe'yi takip eden, örnek alan diğer kulüplere gösteriyoruz. Teknoloji yatırımları da farkımızı ortaya koyduğumuz önemli bir alan. Xerox ile yaptığımız anlaşmayla rekabetteki çıtayı biraz daha yükselttik. Xerox'un göstermiş olduğu profesyonel yaklaşım ve destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Xerox Türkiye Genel Müdürü Burak Özer ise "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, ofis ve tesislerinde kullanmak üzere Xerox marka ürün ve çözümleri tercih etmesi bizleri gururlandırdı. Fenerbahçe, sadece Türkiye'nin değil dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri, yatırımları ve kurumsallığı ile örnek bir kurum. Fenerbahçe Spor Kulübü sadece ürünlerimizi kullanmayacak, aynı zamanda dünya genelinde on binlerce büyük firmaya sunduğumuz Yönetilen Baskı Hizmetleri'ni de kullanıyor olacak." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe ile Xerox arasında iş birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER