Fenerbahçe taraftarı çıldırdı

Turkcell firmasının Superonline için hazırlattığı iki reklam filmi, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisi üzerine geri çekildi.

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı

Turkcell firmasının Superonline için yeni hazırlattığı iki reklam filmi, tam anlamıyla gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe taraftarları, takımlarına ve kendilerine küfür edildiği iddiasıyla kampanya başlattı.

Birinci filmde, fondaki açık televizyonda Fenerbahçe'ye küfür eden bir taraftar grubunun tezahüratları yer alıyor. Diğer filmde ise, Fenerbahçe için yapılan bir ünlü tezahüratın uyarlaması yer alıyor. Reklam filmleri ortaya çıkar çıkmaz büyük yankı uyandırdı. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada Turkcell'i eleştiri yağmuruna tutup, filmlerin yayından kaldırılmasını ve özür dilenmesini istedi.

Turkcell Superonline firması Fenerbahçe taraftarlarından gelen tepkiler üzerine reklam filmlerini geri çekti ve özür diledi.

FENERBAHÇE'DEN KINAMA

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Anneler Günü gibi kutsal bir günü kendine tema edinen bahse konu şirketin reklamlarında, kulübümüze alenen hakaret edilmiş, milyonların gönül verdiği bir kulüp holigan bir ruhla hedef alınmıştır. 2. kez yapılan bu çirkin eylemin ardından ilgili şirket, sosyal medya kanalıyla özür dileme yolunu tercih etmiştir. Ancak hiçbir terbiyesizliğin ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yönelik yapılan bu tür hadsiz ve seviyesiz eylemin özrü olamaz. Yapılan bu çirkin reklamlardan ötürü Superonline’ı şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe taraftarı çıldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER