Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı!

Sarı-lacivertlilerde tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu ile henüz yeni sözleşme imzalanmaması merak konusu olmuştu. Brezilyalı golcü Fernandao'nun imza töreninde konuşan Sportif Direktör Giuliano Terraneo, Emre konusuna son noktayı koydu.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, mukavelesi sona eren takım kaptanı Emre Belözoğlu'na bir teklifte bulunulmayacağını açıkladı. Bu sözlerle birlikte, 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun Fenerbahçe kariyeri sona erdi.

"EMRE RAPORU POZİTİF OLSAYDI..."
İtalyan futbol adamı, basın mensuplarının tecrübeli futbolcu ile devam edilip edilmeyeceği yönündeki soruya, "Emre'nin durumu da sözleşmesi biten diğer oyuncularla aynı. Kendisiyle ilgili teknik rapor olumlu yönde olsaydı şu anda sözleşme imzalanmış olurdu. Çok şey söyleniyor, unutmayın ki kendisini Inter'e transfer eden benim. Türkiye'ye geldiğimde de Emre sorularıyla karşı karşıya kaldım. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi sona eren diğer oyunculara haksızlık. Sorunuzun yanıtı sanırım anlaşıldı. Rapor pozitif olsaydı teklifte bulunurduk. Hayat devam ediyor" ifadelerini kullandı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda forma giyeceği takım da büyük ölçüde belli oldu. Milli futbolcu geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Medipol Başakşehirspor'da forma giyecek. Turuncu lacivertli kulüp ile bir süredir görüşmelerde bulunan Emre'nin 2 yıllık teklifi kabul ettiği belirtildi. Emre Belözoğlu yeni takımında kaptanlık pazubandını da takacak.

EMRE: TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM, YAPACAK BİR ŞEY YOK

Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, sıcağı sıcağına Fanatik'e konuştu. Tecrübeli futbolcu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi:

"Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terreneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."

FENERBAHÇE'DE 6 FUTBOLCU GİTTİ
Sarı-lacivertli yönetim, 2008-2012 yılları arası ile Ocak 2013'ten itibaren takımda olan Emre'nin yanı sıra sözleşmesi biten Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Pierre Webo, Selçuk Şahin ve kaleci Mert Günok ile yollarını ayırmıştı.


Öte yandan Fenerbahçe yönetimi Mahmut Uslu imzalı Emre Belözoğlu'na teşekkür mektubu yayınladı.


<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER