Fenerbahçe'de "Yönetim istifa" tezahüratı

Spor Toto Süper Lig'deki son 4 maçında 3 mağlubiyet ve bir beraberlik alan Fenerbahçe'de taraftarlar "Yönetim istifa" tezahüratında bulundu.

SHABER3.COM

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe'de taraftarlar, "Yönetim istifa" tezahüratında bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor karşılaşmasında sarı-lacivertli takım futbolculara ve yönetime tepki gösterdi. 

Ligde 3 maçtır kaybeden Fenerbahçe, Kayserispor karşısında da ışık veren bir futbol sergileyemedi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, tıpkı Alanyaspor maçı sonunda olduğu gibi “Yönetim istifa” şeklinde tezahüratta bulundu.

Maçın son dakikalarında da tribünlerde "Yönetim istifa" tezahüratları yeniden yükseldi. Sarı Lacivertliler, 90+7'de VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Bu anlarda ve karşılaşma sonrasında da taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı. 

Fenerbahçe, 4 kez direğe takıldığı maçta Yukatel Kayserispor ile 85’te Zajc ve 90+9’da Mesut Özil’in penaltıdan attığı gollerle 2-2 berabere kaldı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de "Yönetim istifa" tezahüratı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER