Fenerbahçe'den kuraya tepki!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinin belli olmasının ardından sarı-lacivertli yöneticilerden Mahmut Uslu ve Ozan Balaban açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den kuraya tepki!



USLU: "BUNDAN SONRA BELKİ KOLAY GELECEK"
Mahmut Uslu, "Aykut Kocaman döneminde ilk 8, ilk 4, zorladık. Biraz şansımız olsaydı final oynayabilirdik. Siz bu gruptan çıkarsanız belki de sonrasında daha kolay takım gelecek. Grupların zorlu olması bazen avantaj olabilir" dedi.

USLU: "BRAGA ÇIKTIĞINDA SEVİNMİŞTİK"
Açıklamalarına devam eden Uslu, "Geçen sene Braga'ya elendik. Braga çıktığında hepimiz sevinmiştik. Roma berabere kaldı, geldi evinde elendi. İstanbul'da taraftarla boğup işleri bitirmek lazım" diye konuştu.



BALABAN: "SİSTEMATİK OLARAK GÜÇLÜ TAKIMLAR GELİYOR"
Ozan Balaban ise zorlu bir kura çektiklerini ifade ederek, "Kuyt'ı görmek iyi olacak ama Manchester United'ı istemezdik. Son birkaç yıldır sistematik olarak en güçlü takımlar bize geliyor. Zlatan'lı, Mourinho'lu Manchester United. Ukrayna ekibi tanımadığımız bir takım. Feyenoord'a gitmesi güzel, Manchester'a karşı da elimizden geleni yapacağız" dedi.

BALABAN: "İKİNCİ TORBADAYIZ, YİNE GÜÇLÜLER GELDİ"
Güçlü bir grupta olmalarına rağmen ellerinden geleni yapacaklarını belirten Balaban, "Biz ikinci torbadayız ama yine en güçlü takımlar geldi. Monaco da öyleydi. Bizim takımımız Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyordu, bunu burada gösterip yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den kuraya tepki! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER