FIAT Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe


Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen FIAT Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş karşı karşıya gelirken, rakibini 67 - 65 mağlup eden Fenerbahçe kupanın sahibi oldu.

Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Tofaş Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmasında Fenerbahçe, baştan sona üstün oynadığı maçta Darüşşafaka Doğuş'u 67 - 65 yenerek kupayı müzesine götürdü.

FİNALE NASIL GELDİLER?

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 15 haftalık ilk devresi sonunda, lig sıralamasının ilk 8 basamağında yer alma başarısı gösteren Anadolu Efes, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Demir İnşaat Büyükçekmece, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka ve Trabzonspor Medical Park'ın en iyi olma mücadelesi verdiği FIAT Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka takımları arasında oynanan yarı final mücadeleleri sonunda Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş finalde yer almaya hak kazanmıştı.

Sarı lacivertliler çeyrek finalde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 89-69'luk skorla mağlup ederken, yarı finalde de Pınar Karşıyaka'yı 82-72 ile geçme başarısı göstermiş ve finale yükselmişti.

Darüşşafaka Doğuş ise Trabzonspor Medical Park'ı 83-52'lik skorla geçtiği çeyrek final mücadelesinin ardından yarı finalde karşılaştığı Banvit'i de 76-74 ile mağlup ederek finale yükselmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber FIAT Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER