FIBA Europe Cup'ta temsilcilerimiz 2'de 2 yaptı


FIBA Europe Cup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Türk Telekom ve Royal Halı Gaziantep, rakiplerini mağlup etmeyi başardılar.

J Grubu'nda yer alan Türk Telekom, Finlandiya ekibi KTP-Basket'i 108 - 66'lık skorla mağlup ederek üç de üç yaptı.

Boris Savovic'in 18 sayı- 2 ribaund ve Michael Jenkins'in de 17 sayı- 3 ribaund- 2 asistle oynadığı temsilcimiz Türk Telekom'da Milutin Dukanovic de 16 sayı kaydetti. Bu karşılaşmada ayrıca Murat Göktaş ile Ermal Kurtoğlu 9'ar sayıyla oynadı.

KTP-Basket'te ise DeVonne Giles 17 sayı- 6 ribaund- 2 asist, Parrish Brown 15 sayı- 4 ribaund- 1 asist ve Michael Pounds da 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaştı.

Ekibimiz dördüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Kumanova ile karşı karşıya gelecek.

ROYAL HALI GAZİANTEP: 74 - SLASK WROCLAW: 46

M Grubu'ndaki Royal Halı Gaziantep, evinde Polonya ekibi Slask Wrocklaw mücadelesini 74-46 ile geçerek ikinci galibiyetini aldı.

Bu karşılaşmada Royal Halı Gaziantep adına Jawad Williams 15 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Anthony King 13 sayı- 8 ribaund- 4 asist ve Andrew Rauntins de 12 sayı- 5 ribaund- 3 asistle mücadeleyi noktaladı.

Slask Wrocklaw'ta ise Maurice Sutton 12 sayı- 19 ribaund ile double double yaptı. Polonya ekibinde Kamil Chanas da 14 sayıyla maçı tamamladı.

Temsilcimiz dördüncü haftada Slovakya deplasmanına gidecek ve Inter Bratislava ile karşılaşacak.
CİHAN
<< Önceki Haber FIBA Europe Cup'ta temsilcilerimiz 2'de 2 yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER