Fifa 16 kapağında Arda Turan olacak

Yaşadığımız teknoloji çağında şüphesiz ki bilgisayar oyunlarının değeri gerçekten büyük.

Fifa 16 kapağında Arda Turan olacak

Yaşadığımız teknoloji çağında şüphesiz ki bilgisayar oyunlarının değeri gerçekten büyük. Özellikle öğrenci grubu boş zamanlarında full oyun oynuyor diyebiliriz. Oyun oynamak bizlere eğlence verdiği için vazgeçilmezlerimiz arasında diyebiliriz. Hele ki erkekler için futbol oyunları bir harikadır ve bunun başını Pes ile Fifa çekiyor. İşte Fifa 2016’nın yeni futbol kapağı.

Ülkemizi avrupada temsil eden sayılı oyunculardan biriside Arda Turan. Geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varılmış ve bugün itibariyle kesin olarak Arda Turan Barcelona takımına transfer oldu ve Türkiye spor gündemine olay bomba gibi düştü diyebiliriz. Her sene Pes ve Fifa oyunlarının en çok merak edilen yanlarından bir taneside oyun kapak fotoğrafıdır. Bu sene Fifa 2016 oyun kapağında Messi’nin yanında Arda Turan Olacak.

Fifa 2016’nın Türkiye dağıtıcısı bildiğiniz gibi Aral Game‘dir. Firma yaptığı açıklamada Fifa 2016’nın oyun kapağında bu sene Messinin yanında Arda Turan’ın olacağını açıkladı. Ancak tabiki bu durum sadece ülkemiz için geçerli. Yani diğer ülkelerin dağıtımlarında Fifa 2016’nın kapağında Arda Turan olmayacak. Genel olarak her ülkenin en iyi oyuncusu Fifa 2016’nın oyun kapağında oluyor diyebiliriz. Hatta Fransa başta olmak üzere Britanya, Meksika, Avusturalya, Latin Amerika ülkelerinde kapakda hangi futbolcu olsun diye internet oylaması başlatılmış ve oylamada birinci olan futbolcu Fifa 2016’nın oyun kapağında olacağı belirtilmişti. Kim bilir belki ilerde Fifa 2016’nın resmi kapağındada bir Türk Yılıdızını görebiliriz.
<< Önceki Haber Fifa 16 kapağında Arda Turan olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER