Fikret Orman o transferin neden gerçekleşmediğini açıkladı

Beşiktaş’ın eski golcüsü Aboubakar sakatlığı ile ilgili net olamadı. MR sonuçlarını kulübe göndermedi. Ekstra 500 bin euro da ısrarcı olunca transfer gerçekleşmedi.

SHABER3.COM

Beşiktaş’ın eski golcüsü Aboubakar sakatlığı ile ilgili net olamadı. MR sonuçlarını kulübe göndermedi. Ekstra 500 bin euro da ısrarcı olunca transfer gerçekleşmedi.

BOLD – Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu’da düzenlenen yeni tesis açılışında transferle ilgili konulara açıklık getirdi. Orman, Aboubakar’ın neden transfer edilmediğini açıklarken yeni transferleri de yorumladı. Fikret Orman ilk olarak transferdeki son duruma açıklık getirdi: “7 tane transfer yaptık. İki tane bek transferi yaptık. Medel ile yollarımızı ayrıldık. Hem 6 hem 8 numara oynayacak oyuncu arıyorduk, Arsenal’den Elneny’i aldık. Kanatlara da Boyd ve Nkoudou’yu aldık.”

DİABY HEM FORVET HEM KANAT OYNUYOR

Transferin bitimine saatler kala takıma katılan Diaby için de konuşan Fikret Orman, “Son aldığımız Diaby için santrafor değil diye konuşuluyor. Oynadığı takımlarda tek santrafor olarak oynamış bir futbolcu. 20 gollük sezonları var. Bizim tek santraforumuz Burak Yılmaz’dı. Hem santrafor hem kanat oynayabilen bir oyuncu istedi hocamız. Biz de o yönde yaptık çalışmalarımızı.” dedi.

ABOUBAKAR’DAN MR İSTEDİK GÖNDERMEDİ

Beşiktaş ile adı anılan Vincet Aboubakar hakkında da konuşan Fikret Orman, “Beşiktaş taraftarları Aboubakar’ı çok sevdi, duygusal bir bağ oluştu. Sakatlık sorunu vardı. Dizinde kronikleşen sakatlığı vardı. MR istedik, göndermediler. Porto ile Aboubakar için görüştük. 900 bin eurosunu biz öderiz dediler. Biz de 2 milyon euro öderiz dedik. Aboubakar, 500 bin euro fazla alırım gelmek için dedi.

Biz de dizindeki sakatlık nüksederse parayı vermeyiz dedik, o da kabul etmedi. Taraftarımızın duygusal bağını anlıyoruz ama bu düşünceyle Aboubakar’ın Beşiktaş’a gelmesini doğru bulmadık. Benim gözümde bu davranışları, Beşiktaş’a gelmesini mümkün kılmadı.” diyerek konuya açıklık getirdi.
<< Önceki Haber Fikret Orman o transferin neden gerçekleşmediğini açıkladı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER