Erdoğan şimdi de İş dünyasını tehdit etti...Bakanları harekete geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muş'ta yaptığı konuşmasında, "Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Bunlara izin vermemelisiniz" dedi.

SHABER3.COM

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'ta partisinin il kongresinde konuştu. Bazı iş adamlarının mal varlıklarını yurtdışına kaçırma girişimleri olduğunu söyleyerek, "Bazı haberler, sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir." diye konuştu.

"İYİ GÖZLE BAKMAYIZ"

Erdoğan'ın konuşmasının satır başlır şöyle:

Bazı haberler, sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir. Bu ülkede kazanıp bu kazançları yurt dışına kaçırmak isteyenlere biz iyi gözle bakamayız.
<< Önceki Haber Erdoğan şimdi de İş dünyasını tehdit etti...Bakanları... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER